Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ''


Απώλεια στηρίξεως (stall)
για τον Αντιπεριφερειάρχη!

   Με συνοπτικές διαδικασίες έλαβε τέλος η θητεία του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδος Ιωάννη Ράμμου, καθόσον ο Περιφερειάρχης έκανε αμέσως αποδεκτή την παραίτησή του από την θέση αυτή. 
Ο λόγος ήταν η αναφορά και εμπλοκή του ονόματός του, όταν ως εν ενεργεία αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, συμμετείχε  σε Επιτροπή του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης για τις προμήθειες πολεμικού υλικού.  Η υπόθεση ήλθε στην επικαιρότητα με αφορμή την υπεράκτια ...δραστηριότητα του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ, Γεωργίου Καρατζαφέρη.
   
Βεβαίως, ζούμε στην εποχή των πάσης φύσεως αρπακτικών και η καχυποψία, έχει γίνει μόνιμη σε όλες τις αναφορές μας σε πολιτικά και δημόσια πρόσωπα.  Και αυτό το τίμημα καλείται να επωμισθεί και να διαχειρισθεί, ο μέχρι προ ολίγων ωρών Αντιπεριφερειάρχης μας.

 Θα περιμένουμε την διελεύκανση της υποθέσεως, παρακολουθώντας τις εξελίξεις.  Η ζημιά όμως έχει γίνει, ακόμη και εάν μετά από καιρό, αποδειχθεί ότι ο Γιάννης Ράμμος, δεν είχε σχέση με την υπόθεση Καρατζαφέρη.  Σε αντίθετη περίπτωση, ας αναλάβει και τις ευθύνες του.
Και όταν γράφουμε ''ζημιά'', δεν εννοούμε την απομάκρυνση ενός αιρετού από την θέση του.  Εννοούμε το πλήγμα το οποίο δέχεται ο μέχρι σήμερα ''Καθαρός'' πολιτευτής, του οποίου η ενδεχόμενη πολιτική σταδιοδρομία, τερματίσθηκε μετά από θητεία μόλις 2,5 μηνών στα αυτοδιοικητικά.
Σημεία των καιρών.  Ή μήπως, καιροί με ...σημεία;

5 σχόλια:

  1. Τί εγινε ρε Επίκουρε; Δεν μάθατε τα νέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε Επίκουρε,πολιτικός και καθαρός είναι εννοιες ασύμβατες.Θεωρείς ,λανθασμένα,ότι άν αποδειχτεί ότι δεν πήρε λεφτά,είναι αθώος.Αλλά γαμώτο αρχηγός αεροπορείαςήταν και του ζητήθηκε προφανώς κάποια στιγμή να βάλει την υπογραφή του κάπου,δεν μπορεί να πει οτι δεν ήξερε, με ξεγέλασαν,πίστεψα,κλπ.Αρχηγός ήταν διάολε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στις προμήθειες πως έφτασε με την αξία του ή έρποντας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΛΛΑ "BLOGS"ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .ΕΤΣΙ, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ,ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ.ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ:ΕΠΕΡΝΑΙΣ,ΕΛΕΓΑΙΣ ΚΛΠ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο! Με μια επισήμανση όμως : Το κάθε σχόλιο το οποίο εμφανίζεται στο blog και γενικά στους διαχειριστές των blogs, δεν επιδέχεται τροποποίηση. Είναι καθαρά τεχνο-διαδικτυακό το θέμα. Συνεπώς, ή προβάλλεται όπως είναι, ή απορρίπτεται. Και εάν το περιεχόμενό του είναι μη κόσμιο ή αναφέρεται σε προσωπικά δεδομένα, ή ακόμη και υβριστικό, το δικό μας blog, το ''epikourositeas.blospot'', δεν το δημοσιεύει. Τα ορθογραφικά ή εννοιολογικά όμως λάθη των σχολίων, δεν είναι δυνατόν να διορθωθούν. Ευχαριστούμε για την επισήμανση.

      Διαγραφή