Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΚΑΛΟΣΚΟΠΗΣ - ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                    4-9-2022

«Δεν χωράει Επιείκεια, ούτε και Συγνώμη»     

     Η δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» και οι δημοτικοί της σύμβουλοι, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την Άνανδρη και Ύπουλη επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας της Καλοσκοπής Γιώργος Κόλλιας, από συντοπίτη του και μέλος της Κοιν.Σ.Επ. 

(Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης) του χωριού, για υπόθεση που αφορά την διαχείριση της Επιχείρησης.

     Το βράδυ του Σαββάτου ο Κοινοτάρχης δέχτηκε επίθεση, απρόκλητα και ύπουλα, την ώρα  που σηκώθηκε να αποχωρήσει από υπαίθριο Κοινοτικό χώρο όπου καθόταν με την παρέα του,  όταν  αντιλήφθηκε πως συγχωριανός πλησίαζε με θράσος την παρέα του και  ήταν έτοιμος για καυγά. Όπως αποδείχτηκε ο συγχωριανός πήγαινε αποφασισμένος να επιτεθεί και δεν δίστασε να το κάνει. Σπρώχνοντάς τον με δύναμη, τον έριξε στο πλακόστρωτο προκαλώντας του βαριές κακώσεις.    

     Οι ενέργειες αυτές είναι καταδικαστέες, ασυγχώρητες, προσβλητικές, επικίνδυνες, άνανδρες. Είναι άδικες απέναντι σε κάθε άνθρωπο, πόσο μάλλον σε ένα Κοινοτάρχη που 3 χρόνια τώρα με τα έργα του και την προσπάθεια που κατέβαλε για κάθε τι που απασχόλησε την Καλοσκοπή, αφήνει ανεξίτηλη θετική εικόνα για τον ίδιο αλλά και προοπτική στον τόπο του. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι συγχωριανοί του και όσοι τον γνώρισαν μέσα από την αυτοδιοίκηση τα χρόνια αυτά, φίλοι και αντίπαλοι. 

      Περιμένουμε την απερίφραστη καταδίκη από όλο το χωριό. Από το Κοινοτικό συμβούλιο, τον Δήμαρχο και τις παρατάξεις.

      Τέτοιου είδους φαινόμενα πρέπει να τα σταματάμε στην γέννησή τους. Γιατί όπως διαπιστώνουμε τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Τουναντίον μάλιστα.

     Η πιο μεγάλη καταδίκη σε αυτές τις ενέργειες πρέπει να είναι η Κοινωνική καταδίκη.


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.

Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου ΔΕΛΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

**********************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δελφών, καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλοσκοπής κ. Γεώργιος Κόλλιας! 

Ουδείς πολίτης μπορεί να αποδεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές. Πεποίθησή μας ήταν και θα συνεχίσει να είναι, χωρίς τον παραμικρό αστερίσκο, ότι θα πρέπει να απομονώνονται από όλους μας, αδυνατώντας να βρουν τον ελάχιστο χώρο στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου