Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΡΕΔΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ- ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                           ΑΜΦΙΣΣΑ, 14.2.2023

Α.Δ.Τ.: 17/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραδόθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τη διάθεσή τους στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας

Π. Ταγκαλής: ‘Η αγάπη και η προσφορά στον συνάνθρωπο δεν γνωρίζουν σύνορα’

Με μεγάλη συγκίνηση και σε μία φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα παραδόθηκαν σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 στη Λαμία, εκατοντάδες κιβώτια τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τη διάθεσή τους στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία,

τα οποία συγκεντρώθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΕΔΕ και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στ. Ελλάδας (Π.Ε.Δ.).

Η προσπάθεια αυτή δεν θα είχε την ίδια επιτυχία χωρίς τη συμμετοχή και το συντονισμό ιδιωτών, συλλόγων, φορέων της τοπικής κοινωνίας που αυθόρμητα και με περίσσια ανθρωπιά έσπευσαν να προσφέρουν από το υστέρημά τους, δείχνοντας πηγαία αντανακλαστικά και χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να ανακουφίσουν, έστω και στο ελάχιστο, τους δοκιμαζόμενους λαούς.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρυσούλα Πονήρη – Σεγδίτσα, σε δήλωσή της ανέφερε: «Η χώρα μας έχει αποδείξει με πράξεις κοινωνικής ευθύνης τον αλτρουισμό της και έχει υπηρετήσει πιστά τα ιδεώδη του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τις γειτονικές μας χώρες δείξαμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στις τεράστιες ανάγκες των πληγέντων για επιβίωση. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους συνέδραμαν σε αυτή την προσπάθεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου