Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

  ΑΜΦΙΣΣΑ, 1.2.2023

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κάλεσμα εθελοντών

Για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Δελφών

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Δελφών διευρύνει τη δράση και την προσφορά του προς τους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας καθώς και σε εκείνους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, με την παροχή υπηρεσιών και αγαθών και άλλων κατηγοριών.

Προκειμένου να γίνει καταγραφή και ταξινόμηση, χρειαζόμαστε τη βοήθεια των συμπολιτών μας μέσω εθελοντικής εργασίας. Για το λόγο αυτό δεχόμαστε κάθε εκδήλωση ενδιαφέροντος από εθελοντές που έχουν ως μοναδικό κριτήριο την αλληλεγγύη και ως μόνη ανταμοιβή την ικανοποίηση μέσω της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρυσούλα Πονήρη – Σεγδίτσα δήλωσε: «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ιδρύθηκε αρχικά από μια ομάδα ανθρώπων όμως συντηρείται και διατηρείται ανοιχτό και λειτουργικό από όλο τον κόσμο του Δήμου μας που με ανθρωπιά και ευαισθησία το στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα διευρύνει τη λειτουργία του για τους συμπολίτες μας που δυσκολεύονται λίγο παραπάνω, μέσω της δωρεάν παροχής παιδικών – εφηβικών ενδυμάτων και ενδυμάτων ενηλίκων, υποδημάτων, παιδικών βιβλίων, σχολικών ειδών, ειδών βρεφανάπτυξης, παιχνιδιών, λευκών ειδών, ηλεκτρικών συσκευών και λοιπών χρηστικών αντικειμένων, καινούριων ή μεταχειρισμένων σε καλή κατάσταση, με την ευχή να εκλείψει τελικά ο λόγος ύπαρξής του.»

Για δήλωση εθελοντικής προσφοράς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας στο τηλέφωνο 2265072545, στο e-mail: k.pantopoleio@0585.syzefxis.gov.gr και στο προφίλ του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου