Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΑΘΗΝΑ - ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ : ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ

 

Εκδρομή-προσκύνημα στην Αγία Ευθυμία για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου-Η δαπάνη καλύπτεται από τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών

Επιστρέφοντας σε μια σχετική κανονικότητα, ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών επαναφέρει το σύνολο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούσε κάθε Ιανουάριο, τα χρόνια πριν ενσκήψει ο κορωνοϊός.

Έτσι, ο Σύλλογός μας, προκειμένου να διευκολύνει τους συγχωριανούς και τους φίλους που κατοικούν μόνιμα στην Αττική και θέλουν να μεταβούν στο χωριό εκείνες τις ημέρες, πρόκειται να δρομολογήσει λεωφορείο για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου. Η σχετική δαπάνη θα καλυφτεί από το ταμείο του Συλλόγου. Συνεπώς όσοι προτιμήσουν το λεωφορείο του Συλλόγου για την μετάβασή τους στην Αγία Ευθυμία δεν θα έχουν καμιά επιβάρυνση.

Η 20η Ιανουαρίου 2023, που εορτάζει ο πολιούχος μας Άγιος Ευθύμιος, είναι ημέρα Παρασκευή και ως εκ τούτου και ο πανηγυρικός Εσπερινός της παραμονής είναι ημέρα Πέμπτη. Αυτό επηρέασε την απόφασή μας κι έτσι η εκδρομή-προσκύνημα θα είναι τετραήμερη!! Η αναχώρηση θα γίνει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023, στη 1 μετά το μεσημέρι. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει το λεωφορείο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συγχωριανοί και φίλοι είναι: Πειραιάς - Καλλιθέα - Σύνταγμα - Ομόνοια - Πατησίων. Η αφετηρία θα είναι στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά (εφόσον υπάρχει εκεί κόσμος προς επιβίβαση). Επόμενες στάσεις θα είναι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα, στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα και όπου αλλού υπάρχουν άτομα προς επιβίβαση, σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδρομή. Η επιστροφή από το χωριό θα γίνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 3μ.μ. Όμως, για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή, πρέπει να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 25 άτομα μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, διότι μπορεί η δαπάνη για το λεωφορείο να καλύπτεται από τον Σύλλογο, αλλά δεν είναι σωστό αυτό να πάει με λίγους επιβάτες. Γι’ αυτό δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. ή στο τηλέφωνο του Συλλόγου: 2103250354 οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.

Μην περιμένετε να δηλώσετε συμμετοχή την τελευταία στιγμή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου