Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Η "ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ" (π.π.) ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

Χαλκίδα, 16 Ιουλίου 2022

                                           Δελτίο Τύπου

Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, δίπλα στους πυρόπληκτους της Φωκίδας.

Η παράταξή μας, βρέθηκε σήμερα στην Άμφισσα και είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να συμμετέχει στην ενημέρωση που έκαναν οι δήμαρχοι Δελφών και Δωρίδος, για την καταστροφική φωτιά στον ιστορικό ελαιώνα, του δελφικού τοπίου, που αποτελεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς!

Ως περιφερειακή παράταξη, διεκδικούμε και απαιτούμε, μαζί με τους πολίτες, την άμεση αποζημίωση σε όλους τους πληγέντες, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Η ζημιά πρέπει να αποκατασταθεί στο 100%. και φυσικά δεν πρέπει να εξαιρεθούν οι κτηνοτρόφοι, που υπέστησαν ζημιές σε ζωικό κεφάλαιο και μονάδες.

Η παράταξη θα θέσει το θέμα της καταστροφικής φωτιάς στην ερχόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Η "Στερεά Υπεροχής" θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της, ώστε να ζωντανέψει ξανά ο παραδοσιακός ελαιώνας της Άμφισσας.

Για τη "Στερεά Υπεροχής"

Δ. Αναγνωστάκης

1 σχόλιο:

  1. Αν ληφθούν υπόψη οι ουδετερόφιλες γενικολογίες σας, η ..." ενημέρωση " που λάβατε από τους κ. Δημάρχους και η πρόθεσή σας να εισάγετε το θέμα στο ανύπαρκτο για τη Φωκίδα Περιφερειακό Συμβούλιο, σημαίνει ότι δεν έχετε επαφή με το πρόβλημα του καμένου Ελαιώνα, γιατί ποτέ δεν ασχοληθήκατε ενεργά με αυτό.
    Αν έχετε τη πρόθεση να βοηθήσετε πραγματικά στην επίλυση των πολύπλευρων χρονιζόντων προβλημάτων του Ελαιώνα, τουλάχιστον ενημερωθείτε σωστά .....

    Νίκος Δρόλαπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή