Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

3η Σεπτέμβρη 1974 - 2021

Μήνυμα Ν.Ε ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Φωκίδας για τα 47 χρόνια δημιουργικής πορείας

Σαν σήμερα την 3η Σεπτέμβρη 1974,ιδρύθηκε το ΠΑ.ΣΟ.Κ με ηγέτη τον Ανδρέα Παπανδρέου, που εξέφρασε και εκφράζει μέχρι σήμερα τους πόθους και τις ανάγκες του απλού Έλληνα πολίτη,

με κεντρική πολιτική επιλογή ότι κάθε εξουσία πηγάζει από τον Λαό, εκφράζει τον Λαό και υπηρετεί τον Λαό, σε μια δημοκρατική Ελλάδα, μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.

Εμείς οι σταθεροί συνεχιστές του ΠΑ.ΣΟ.Κ, είμαστε εδώ για να αναλάβουμε και πάλι τον ρόλο που μας αρμόζει, τον ρόλο της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας.

Να αφουγκραστούμε και πάλι την αγωνία της νέας γενιάς για προοπτική και ελπίδα, τον καθημερινό αγώνα των μισθωτών και των συνταξιούχων, των αγροτών και των εργατών να τα φέρουν βόλτα, την εξάλειψη του πελατειακού κράτους που τρώει τις σάρκες τις χώρας, τη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα εξουσίας, την προσέλκυση επενδύσεων για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής θα ακολουθήσει σταθερά τη δική του πορεία, με σοβαρό πολιτικό λόγο, σύγχρονες πολιτικές αντιλήψεις, με στόχο τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας.

Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας



2 σχόλια: