Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΕΡΩΤ'Α Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (μας) ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ (του)


Αθήνα, 22.04.2020
Αύξ. αριθμ. -33-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Κατάθεση Ερώτησης σχετικά με τα μέτρα στήριξης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του νομού Φωκίδας

Ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Δ. Μπούγας, υπέβαλε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Τουρισμού, αναφορικά με τον σοβαρότατο κίνδυνο που αντιμετωπίζει η μεγάλη πλειοψηφία των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του νομού Φωκίδας, δεδομένου ότι οι ακυρώσεις στις τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής έχουν αυτονόητες συνέπειες στον κύκλο εργασιών τους.
Επιπλέον, η ακύρωση διεθνούς εμβέλειας εκδηλώσεων και συνεδρίων, όπως του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, λίγες μέρες μόλις πριν την επίσημη έναρξή του, έχει προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημία στον ξενοδοχειακό και εμπορικό κλάδο, καθόσον οι επιπτώσεις προκαλούν διαδοχικές αρνητικές συνέπειες στις τουριστικές και συναφείς επιχειρήσεις ολόκληρης της περιοχής.
Με την ανωτέρω Ερώτηση ο Βουλευτής ζητά να πληροφορηθεί ποιά ευνοϊκά μέτρα (οικονομικά, φορολογικά, χρηματοδοτικά, εργασιακά κ.α.) πρόκειται να ληφθούν, ώστε να συνδράμουν τις επιχειρήσεις της Φωκίδας, που αντιμετωπίζουν το φάσμα της πτώχευσης, καθώς και ποια κίνητρα σκοπεύουν να προσφέρουν στους δραστηριοποιούμενους επιχειρηματίες, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην πρωτοφανή ύφεση και να διασωθούν οι θέσεις εργασίας.

Πολιτικό γραφείο Ιωάννη Δ. Μπούγα, Βουλευτή Φωκίδας
Αν. Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου



3 σχόλια:

  1. Ρε αυτός μας θεωρεί ντιπ για ντιπ ηλίθιους...Για μιά ακόμα φορά υποβάλλει ερώτηση στην κυβέρνησή ΤΟΥ για να βγει από την εμπλοκή...και μας ενημερώνει κιόλας με Δελτίο Τύπου...Μας τάραξε στο δούλεμα ο τύπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα αυτό το ζήτημα γίνεται κάθε μέρα αλλά να θέσω ένα ερώτημα ο κύριος μπουγας τώρα ενδιαφέρεται για το νόμο του Υ.Γ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΓΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΙ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΝ ΈΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΏΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα χαρω να μην εχουν καμια στηριξη οι ξενοδοχοι
    οχι επειδη κανεις την ερωτηση που ειναι για το θεαθηναι ως συνηθως
    αλλα οταν λες σε ξενοδοχο ποσο εχει το 2κλινο και σου λεει 60 ευρω
    και στον κολλητο σου που σε ρωτα του απαντας 60
    και απο το τηλ του λεει ο ξενοδοχος 48
    και σε βγαζει εκτεθειμενο
    τοτε δεν τους λυπαμαι καθολου ας πεινασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή