Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΤΑΓΚΑΛΗΣ (δ.σ.) ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ (δήμαρχο) : "ΚΑΛΟ (ψυχοθεραπευτικό) ΤΑΞΕΙΔΙ!..."


Πραξικοπηματίες οι Πολίτες του Δήμου Δελφών ; '
'Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το υπέρτατο Δημοκρατικό όργανο του Δήμου, το οποίο εκφράζει τη βούληση της πλειοψηφίας.' Λόγια που κατ' επανάληψη έχουν ακουστεί από όλες τις Δημοτικές παρατάξεις και φυσικά από τον ίδιο το Δήμαρχο κ. Αθ.Παναγιωτόπουλο.
Χτες (Δευτέρα), στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από συμπολίτες μας, συζητήθηκε ως θέμα στην ημερήσια διάταξη σε συνδυασμό με σχετικό αίτημα του Εμπορικού συλλόγου της Άμφισσας και λήφθηκε απόφαση για την άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της πόλης της Άμφισσας. Απόφαση η οποία στηρίχθηκε από σύσσωμη την αντιπολίτευση και από συμβούλους του Δημάρχου !
Προφανώς η απόφαση αυτή δεν άρεσε στο Δήμαρχο, ο οποίος απουσίαζε για δεύτερη φορά από το Δημοτικό συμβούλιο σε τόσο σοβαρό θέμα ! Η πρώτη φορά ήταν όταν συζητήθηκε το θέμα των Λιμενικών ταμείων όπου και τότε 'κρύφτηκε' αφήνοντας, πολιτικά, πλήρως ακάλυπτους τους συμβούλους του, γεγονός που τότε οδήγησε σε διαφορετικές απόψεις και τελικά σε καθαιρέσεις αντιδημάρχων.
Σήμερα , ο Δήμαρχος, μη δεχόμενος τις Δημοκρατικές διαδικασίες που τόσο καιρό πριν εκθείαζε, θεώρησε σκόπιμονα κατηγορήσει και να μιλήσει για 'πραξικόπημα' !
Χαρακτήρισε τον κυρίαρχο λαό, ως 'πραξικοπηματίες' !
Χαρακτήρισε τους συμβούλους, τους συλλόγους και τους συμπολίτες μας ως πραξικοπηματίες' και μάλιστα 'εκ των προτέρων οργανωμένοι' !
Μέσα σε ένα πολιτικό παραλήρημα, απόγνωσης και έλλειψης ψυχραιμίας από την απώλεια της πλειοψηφίας στο Δημοτικό συμβούλιο εκτόξευσε απειλές κατά πάντων. Λυπηρά φαινόμενα παρακμής της Πολιτικής ζωής του τόπου μας, από 'ψευτοδημοκράτες' με καλά υποκρύπτουσα φασίζουσα νοοτροπία.
Μόνοι σας, κύριοι, της Δημοτικής αρχής -όσοι τουλάχιστον απομείνατε- υπονομεύσατε αυτό το έκτρωμα που κακόγουστα και παράνομα προσπαθήσατε να επιβάλετε, κακοποιώντας την Άμφισσα και καταστρέφοντας επαγγελματίες του τόπου. Αφού 'σας χαλάνε' αυτές οι διαδικασίες για δύο και πλέον χρόνια και τυραννιόσαστε, γιατί το κάνετε; Αφού 'δεν τό 'χετε' !
Κ. Παναγιωτόπουλε, η συμπεριφορά σας καταδεικνύει ότι σείς θεωρείτε το Δήμο 'τσιφλίκι' σας, μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι εσείς διοικείτε. Τώρα απειλείτε ότι θα προσφύγετε να ακυρώσετε την απολύτως Δημοκρατικά ειλημμένη απόφαση, προσπαθώντας σε μια ύστατη προσπάθεια να περισώσετε τα χάλια σας που ονομάζετε ψευτοπρόοδο, εσείς και η ολιγαρχία της οδού Γιαγτζή ! Οφείλετε, ως Δήμαρχος, να εφαρμόσετε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Άλλωστε εσείς δεν ψηφίζετε στο Συμβούλιο. Τι περιμένετε, να εκβιάσετε τους συμβούλους σας που δεν έσκυψαν το κεφάλι στις ταγές σας και να ψηφίσουν αντίθετα;
Η πρόοδος κ. Παναγιωτόπουλε θέλει γνώση, σχεδιασμό, καλαισθησία και αποτέλεσμα, στοιχεία που απουσιάζουν από τη διοίκησή σας, τα τελευταία 4 χρόνια. Σεις κινείστε μεταξύ μετριότητας και ανυπαρξίας αφού 4 χρόνια τώρα 'γεμίσαμε' από εκατομμύρια στα λόγια, αλλά δεν είδαμε το περιβόητο όραμά σας !
Μάθετε κάτι,
η ανυπαρξία παραγωγής έργου δεν αποτελεί το μεγαλύτερο σφάλμα σας.
Ο διχασμός, είναι το στοιχείο με το οποίο στηρίξατε τον προεκλογικό σας αγώνα και αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της δοίκησής σας μέχρι τώρα και του οποίου τα σημάδια θα είναι ορατά για καιρό ακόμη !
Και κάτι τελευταίο, ο Δήμος θέλει επικεφαλή να εμπνέει για να τον ακολουθούν , όχι επικεφαλή του οποίου ο συνδυασμός διεκδικεί τα πρωτεία στις παραιτήσεις και αποπομπές Τοπικών και Δημοτικών συμβούλων πανελληνίως !
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ 'ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ'

1 σχόλιο:

  1. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ίχνος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο,
    σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει πάρει μεγάλη κλίση η βάρκα του Δήμου με έκκεντρο φορτίο το κυκλοφοριακό της Άμφισσας, και
    μη θέλοντας να σέρνονται ως τις εκλογές με τη κοινωνία και τους επαγγελματίες στα κάγκελα να τους βρίζουν γι΄αυτό το βαρίδι, και
    επειδή όλο το καφενείο του Δ.Σ. είναι μία παρέα,και
    άδικα προσπαθούν να μας πείσουν για έναν ( ανύπαρκτο ) διχασμό μεταξύ τους,
    γιατί και ο Ταγκαλής το υποστήριξε ασθμένων,και
    τα δήθεν περί πραξικοπήματος του Παναγιωτόπουλου είναι λόγια του αέρα,
    συναποφάσισαν στα μουλωχτά, απουσιάζοντος του Δημάρχου,
    ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΈΝΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΊΑ ,
    συμπολίτευση και σύσσωμη η αντιπολίτευση, να ξεφορτωθούν ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ, για να μη τους βρει το κακό που φοβούνται στις εκλογές,
    από το οποίο τελικά κανείς τους δεν θα γλυτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή