Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ - Δελτίον Τύπου


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ        Ιτέα 22 Οκτωβρίου 2018

Άρχισε στο Δήμο Δελφών το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εισαγωγή στη Ψυχολογία, την Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής»
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το  Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στο Κυριακοπούλειο – Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας, το επιμορφωτικό πρόγραμμα  «Εισαγωγή στη Ψυχολογία, την Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής».
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιμορφωτική δράση του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε επιλεγμένες πόλεις και περιλαμβάνει συνολικά εννέα (9) πεντάωρες συναντήσεις από διδάσκοντες, εξειδικευμένους στο αντικείμενο της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής και της Προπονητικής Ζωής.
Το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται στην Ιτέα μετά από εισήγηση της Προέδρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και σχετική απόφαση της Επιτροπής, με την αρωγή της Δημοτικής Ενότητας, θα οδηγήσει σε απόκτηση τίτλου επιμόρφωσης εβδομήντα ωρών μετά από γραπτή εξέταση.
Κατά την έναρξη του προγράμματος η Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας κ. Έλλη Κοτσάνου, καλωσόρισε τους επιμορφούμενους και την εισηγήτρια, δήλωσε την ικανοποίησή της για τον σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων και ενημέρωσε τους παρισταμένους για την πρόθεση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης να πραγματοποιήσει και άλλες διοργανώσεις στο μέλλον.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Δελφών κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, ευχαρίστησε την εισηγήτρια ενώ αναφέρθηκε στη βούληση του Δήμου Δελφών για επέκταση της  συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε όφελος της τοπικής κοινωνίας
Η πρώτη διάλεξη, από μια σειρά εννέα μηνιαίων συναντήσεων,  είχε θέμα «Εισαγωγή στην Επιστήμη της Ψυχολογίας: Σχολές και Θεωρητικές Προσεγγίσεις»με εισηγήτρια την Εισηγήτρια ήταν η κα. Ελευθερία Κοζιώκου Θεολόγος M.SC – Ειδική Παιδαγωγός.
Το κοινό παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμμετείχε ενεργά στην συζήτηση μέχρι τέλους οπότε και έκλεισε με ιδιαίτερη ικανοποίηση η πρώτη συνάντηση με έκδηλο τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων.
Οι επόμενες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ημερομηνίες:
• 24/Νοε, • 15/Δεκ, • 19/Ιαν, • 16/Φεβ, • 16/Μαρ, • 13/Απρ, • 25/Μαϊ, • 15/Ιουν.
Εκ του Δήμου Δελφών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου