Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ : ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ (πλέον...) - Άρθρο

        (Η παιδεία επί ημερών Σοσιαλισμού)


Ο κύβος ερρίφθη...για το Γυμνάσιο και Λύκειο Λιδωρικίου


Η ηγεσία του υπουργείου παιδείας ανακοίνωσε σήμερα ότι το Γυμνάσιο και Λύκειο Λιδωρικίου παύει να χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτο με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία μας. Με άλλα λόγια, οι αποφάσεις προγενέστερων υπουργών επί σειρά ετών να χαρακτηρίζουν δυσπρόσιτες τις σχολικές μονάδες του Γυμνασίου και Λυκείου Λιδωρικίου και οι παρεμβάσεις εκπροσώπων των κομμάτων της αντιπολίτευσης ώστε να παραμείνουν οι σχολικές μονάδες  σε αυτή την κατηγορία, δεν έδειξε να συγκινεί τους σημερινούς εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας.
Όσο νωρίτερα αντιληφθούμε όλοι στην Ελλάδα πως λειτουργούν οι άνθρωποι με ολοκληρωτικές αντιλήψεις , τόσο το καλύτερο για όλους μας. Η τακτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αγνοεί όποια λαϊκά αιτήματα προέρχονται από περιφέρειες, νομούς και δήμους που δεν πρόσκεινται κομματικά στους ίδιους, είναι πλέον εμφανής σε όλους μας. Στην περίπτωση της Φωκίδας που οι πολίτες της αντιλήφθηκαν εδώ και καιρό το βαθμό της εξαπάτησης και έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους για τις επόμενες εκλογές, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.
Πώς άλλωστε να μην το σκεφτεί κανείς αυτό, τη στιγμή που η Άρτα συγκέντρωσε λιγότερα μόρια στη σχετική λίστα από το Κορωπί και το Καρπενήσι από το Μαραθώνα. Για κάποιους η παιδεία είναι απλά ένας κωδικός στον προϋπολογισμό...
Κωνσταντίνος Εμ. Χαλιορής
Οικονομολόγος – M.Sc
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου