Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΕΝ ...ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ!


                              Ανακοίνωση : Απλά πράγματα!
Αυτά, είναι δικά μας!
Μην εγγίζετε!...

    Και καλά κάνουν!  Και μακάρι όλοι όσοι έχασαν τα αποθεματικά των Ταμείων τους  με τα τόσα ''κόλπα'' των πολιτικών μας, να είχαν την δυνατότητα, το ανάστημα και την αποφασιστικότητα των Αστυνομικών, να αποτρέψουν την ''αποψίλωση'' των εισφορών τους, από τα Ταμεία τους.
Είθε οι Αστυνομικοί μας, να ανοίξουν τον δρόμο.  Και θα το κάνουν!...


5 σχόλια:

  1. Να σταματησει το πλιατσικο των ταμειων μας , ειδικα των επικουρικων , διοτι αυτα τα εχουμε πληρωσει εμεις απο την τσεπη μας . Οι απατεωνες - κλεφτες πολιτικοι ποσα εχουν καταβαλει στο δημοσιο και σε 8 χρονια περνουν συνταξεις των 7-8 χιλιαδων απο τις οποιες φορολογουνται μονο στο 25% και δεν τους εγινε και καμια κρατηση για τα μνημονια ??? Ολοι-ες λενε ενα ΝΑΙ σε ολα και εκαναν το καθηκον τους αλλα για τις τσεπες τους και οχι για τον λαο , ετσι ΑΣΠΑΣΙΑ ???? Να φερουν λοιπον πισω τα κλεμενα οι πολιτικοι ολοι {δεν ηταν μονο ο Ακης κλεφτρονη κ. Βενιζελο , ξεχασες τον Λαλιωτη , Βασουλα , οικογενεια Παπανδρεου και ουκ εστι αριθμος πρασσινων και μπλε } και να αφησουν τα ταμεια των εργαζομενων στην ησυχια τους . Αληθεια γιατι τα μονα ταμεια που δεν πτωχευουν ποτε ειναι των νομικων και των πολιτικων????? ΑΛΗΤΕΣ , ΚΛΕΦΤΕΣ , ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ κ.λ.π. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ αφηστε τους ΕΛΛΗΝΕΣ και την ΕΛΛΑΔΑ στην ησυχια τους !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο Επικουρε στο σχόλιό σου, αλλά εκεί στο τέλος η λέξη "μας" πάει μετά το "να" και οχι μετά το "Αστυνομικοί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, δίνεται μια άλλη ερμηνεία στο κείμενο με το ''οι Αστυνομικοί, να μας ανοίξουν τον δρόμο''. Και να ακολουθήσουμε εμείς εννοείται. Άρα μιλάμε για αντιστροφή και συμπόρευση για το ...ξήλωμα! Ωραία σκέψη!

      Διαγραφή
  3. Θα (μας) ανοίξουν τον δρόμο οι αστυνομικοί; οι "3 κι 60 παίρνετε και τον κόσμο δέρνετε"; τι άλλο θα ακούσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαινεσαι πολυ δαρμενος φιλε των 8.30 , αλλα στο μυαλο . Δεν πειραζει και αυτοι που δεν τους κοβει η ειναι με παροπιδες εχουν δικαιωμα να ζουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή