Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΟΙ ''ΚΙΡΡΑΙΟΙ'' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ


Έτσι πρέπει.

   Η Ομάδα εθελοντών ''Οι Φίλοι της Κίρρας'', εξέδωσε το παρακάτω ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου, μνημονεύοντας σε αυτό, όλους όσους και με οποιονδήποτε τρόπο ''ενεπλάκησαν'' σε αυτήν την τόσο όμορφη συνάντηση στο χωριό τους,
το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.  Και από ότι φαίνεται, ήσαν πολλοί.  Από συμμετέχοντες Καλλιτέχνες, Συλλέκτες και Συλλόγους, μέχρι Χορηγούς, Υποστηρικτές, Ομιλητές και Φορείς.  
Και καλά κάνουν.  Γιατί αυτοί οι άνθρωποι με το ''μεράκι'' τους και την προσπάθειά τους, τα ''κατάφεραν'' πολύ καλά, από την αρχή και δεν θα ήταν δυνατόν να υστερήσουν στο τέλος.
Και του χρόνου, ακόμη καλύτερα!

************************************************

Ομάδα εθελοντών
«Οι Φίλοι της Κίρρας»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η ομάδα εθελοντών «Οι Φίλοι της Κίρρας» αισθάνεται επιτακτικά την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους συνετέλεσαν στη διοργάνωση του φεστιβάλ «Ταξιδεύοντας με τους καλλιτέχνες και τον πολιτισμό της Φωκικής γης», μιας γιορτής για την τέχνη και τον πολιτισμό, την ιστορία και τα προϊόντα του τόπου μας, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Κίρρας την 26 και 27 Ιουλίου 2014.
Ευχαριστούμε θερμά:
Τους Καλλιτέχνες : Βούλα Δασκαλοπούλου – Εικαστικό, Γιώργο Μηνά – Ζωγράφο, Παναγιώτη Χαβιαρά – Γλύπτη, Γιάννη Κούτρα – Χαλκογράφο, Γιώργο Πάντζο – Γλυπτά στον τόρνο, Μίμη Κουτρολίκο – Ερασιτέχνη ζωγράφο, Ρούλα Βούλγαρη – χειροποίητα κοσμήματα, Ελένη Γεωργαντά – Decupage, Γιάννη Οικονόμου – Ξυλόγλυπτα, Κατερίνα Πάντου – Ερασιτέχνη Ζωγράφο, Θύμιο Σκουρλέτο – Μινιατούρες, Βούλα Μαργώνη – Χειροποίητα κοσμήματα, Εφη Μάνδρου – Ερασιτέχνη ζωγράφο, Ζαφείρα Λαμπροπούλου – Χειροποίητα κοσμήματα, Θεοδώρα Ζωμένου – Χειροποίητα κοσμήματα, Κρυσταλία Αναγνωστάκου – Ερασιτέχνη ζωγράφο, που με τα μοναδικά τους έργα, άλλοι για 2η συνεχόμενη χρονιά και άλλοι νέοι που με χαρά αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας, έδωσαν ζωντάνια και χρώμα στο φεστιβάλ.
Τους Συλλέκτες: Αντώνη Μόσχο, Λουκά Παπαλεξανδρή και Γιάννη Χλεμπογιάννη που μας εμπιστεύτηκαν τις ανεκτίμητες συλλογές τους και ταξίδεψαν τους επισκέπτες μας πίσω στο χρόνο.
Τους Συλλόγους : Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Ιτέας – Κίρρας, Αναπτυξιακό Σύλλογο Χρισσού, Κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης «Η Κίρρα», Πολιτιστικό Σύλλογο Ελαιώνα, Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Δεσμός», Σύλλογο Θεσσαλών Φωκίδας, Σύλλογο Συνταξιούχων Ιτέας – Κίρρας, Λαογραφικό και Ιστορικό Σύλλογο Πολυδρόσου, Σύλλογο Γυναικών Πολυδρόσου, ΚΑΠΗ Δημοτικής Ενότητας Ιτέας και Αθλητικό Σύλλογο Ιτέας, που μας μύησαν στην παράδοση και τις γεύσεις του τόπου μας.
Τις κυρίες Αθανασία Ψάλτη, Προϊσταμένη της Ι’ ΕΠΚΑ και Αθανασία Τσόκα, αρχαιολόγο της 24ης ΕΒΑ που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και, μέσα από τις παρουσιάσεις τους, μας μύησαν στη μακραίωνη ιστορία του τόπου μας.
Τους υποστηρικτές της εκδήλωσης: Ευρωπαϊκοί Βωξίτες ΑΕ, Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες ΑΕ, Amfissa Press, Γραμματικοπούλειο Θεραπευτήριο, Σούπερ μάρκετ Κώστα Βορριά, Βιβλιοπωλείο Παναγιώτη Μπεχλιβανίδη, Φωτογραφείο Ακριβου Μουδιώτη, Φωτογραφείο Βούλας Ματσή, Ζαχαροπλαστείο «Τερέζα», Ηχητικές εγκαταστάσεις Λεωνίδα Λύτρα, Λεωνίδα Σεγδίτσα – Segditsas technologies, Ξυλουργείο Τάσου Οικονόμου,Tσακίρης Ιωάννης Art & Flowers, Αντώνη Πιλάλα, Χρωματα – σιδερικά Αντώνη Μόσχου, που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αγόγγυστα προσέφεραν υπηρεσίες αλλά και υλικά για να στηθεί αυτό το όμορφο σκηνικό.
Να ευχαριστήσουμε επίσης το Δήμο Δελφών, την κα Παναγιώτα Λαίνη – Κολλιαλή, Αντιδήμαρχο δημοτικής Ενότητας Ιτέας, την κα Γεωργία Μαντά, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας, καθώς και όλο το προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας που γιόρτασαν μαζί μας και μας έδωσαν την ώθηση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα πιο δυναμικά τον καλύτερό μας εαυτό στον τόπο που αγαπάμε.

Η δράση συνεχίζεται….

«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ»

2 σχόλια:

  1. Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τους "ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ" για την ευκαιρία που μας έδωσαν να αναδείξουμε τον τόπο μας, καθώς και για τη φιλοξενία που μας επιφύλασσαν.
    Τους χαιρετισμού μας από τη Σουβάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθελοντισμος και χρημα απλα δεν συμβαδιζουν.τα υπολοιπα που πηγαινουν κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή