Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ


Αφετηρία!

   Και όλοι εμείς οι κάτοικοι του Δήμου Δελφών, έτσι το βλέπουμε, έτσι το θέλουμε και έτσι το ευχόμαστε να είναι :  Αφετηρία για τον Δήμο μας!

  Σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα και με κατάμεστο το αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Αμφίσσης, πραγματοποιήθηκε εχθές η νενομισμένη ορκομωσία όλων των εκλεγέντων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων και Αρχόντων του Δήμου Δελφών.
 Με έντονη συγκινησιακή φόρτιση και με περίσσευμα αισιοδοξίας και ικανοποίησης, όλοι οι Αιρετοί ορκίσθηκαν και υποσχέθηκαν την ανάλωσή τους για το καλό, την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας και των κατοίκων του.  Χειραψίες, ευχές, χαμόγελα και ανταλλαγές απόψεων μεταξύ Νεο-ορκισθέντων, Τοπικών Αρχών και παρευρισκομένων, δημιούργησαν μια ευφορία στην όλη Τελετή και το διαμορφωμένο κλίμα, ήταν αυτό της επικεφαλίδας μας : Αίσθηση Αφετηρίας!


   Εμείς να ευχηθούμε καλή Υγεία στους αναλαμβάνοντες σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για τον Δήμο και την Χώρα, τις ευθύνες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καλή Δύναμη και καλή Επιτυχία στο έργο τους.  
   Για την χρηστή και έντιμη διαχείριση Δημοτικής Εξουσίας και Χρήματος, ελπίζουμε και φανταζόμαστε, ότι δεν θα ακολουθήσουν την καταδικαστέα πεπατημένη τακτική της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.
Αυτό εξ άλλου ήταν και το μήνυμα των εκλογών : Απαλλαγή απ' τους Ασπάλαχες!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου