Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                                                             ΑΜΦΙΣΣΑ, 5.10.2021


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μία ακόμα δράση διανομής τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών

Χρ. Σεγκούνη: «Η αναδιοργάνωση της δομής έχει καλύτερα αποτελέσματα»


Ολοκληρώθηκε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών μία ακόμα δράση διανομής τροφίμων και καθαριστικών προϊόντων, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε από τις 22 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2021, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Δελφών, σε 256 οικογένειες που τα μέλη τους είναι εγγεγραμμένα ως δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η διαδικασία έγινε με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας που επιβάλλουν οι συνθήκες.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δελφών, κ. Χρύσα Σεγκούνη, με αφορμή τη δράση δήλωσε: «Έχοντας αναδιοργανώσει τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιούμε διανομές προϊόντων όχι μόνο σε εορταστικές περιόδους αλλά και σε άλλες στιγμές του χρόνου. Στόχος μας είναι οι συγκεκριμένες δράσεις να γίνονται όλο και πιο συχνά, σε αντιστοιχία πάντα με την επάρκεια των προϊόντων, καλύπτοντας όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες των δημοτών μας».


Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δελφών

Χρυσάφω Σεγκούνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου