Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΣ ΦΟΙΤΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ - για το 2022

 Βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» για τους φοιτητές με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία

(από την απονομή του βραβείου το 2021)

Το βραβείο «Γ. Χατζής» το οποίο έχουν θεσπίσει ο Νίκος και η Σωσώ Κυριακού στη μνήμη του αειμνήστου Γυμνασιάρχη και Μαθηματικού Γεωργίου Χατζή και το οποίο έχει απονεμηθεί δεκαπέντε συνεχείς φορές, από το 2018 και μετά τον χαμό του Νίκου Κυριακού, μετονομάστηκε σε βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» και περιμένει το επόμενο παιδί το οποίο θα συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί και οι οποίες είναι:

  • Να έχει καταγωγή από την Αγία Ευθυμία (κατ’ ελάχιστον παππούς ή γιαγιά να έχει γεννηθεί στην Αγία Ευθυμία).

  • Να έχει πετύχει κατά τις τελευταίες πανελλαδικές εξετάσεις για μαθητές Ημερήσιων Γενικών Λυκείων σε κάποιο ΑΕΙ.

Από όσους πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα βραβευτεί το παιδί με τα περισσότερα μόρια. Κατά την αξιολόγηση –και για λόγους ίσης αντιμετώπισης- δεν λαμβάνονται υπόψη τα τυχόν επιπλέον μόρια που προκύπτουν από ειδικά μαθήματα ή αγωνίσματα.

Όποιο παιδί θεωρεί ότι μπορεί να διεκδικήσει το βραβείο «Γ. Χατζής-Ν. Κυριακού» παρακαλούμε να στείλει το σχετικό αποδεικτικό στοιχείο, το αργότερο έως την 31η Ιανουαρίου 2022, στη διεύθυνση: Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών, Αριστογείτονος 11-13, ΤΚ 10552, Αθήνα ή στο e-mail: info@agiathimia.com.

Θυμίζουμε ότι το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 800€ και ο φοιτητής που θα βραβευτεί οφείλει να είναι παρών κατά τη βράβευσή του, η οποία για τους φετινούς επιτυχόντες θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Ευθυμία, στα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ, τον προσεχή Αύγουστο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου