Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ευτυχώς...


   Συνεδριάζει την Παρασκευή 13-8-2021 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών, με τους κληθέντες Δημοτικούς Συμβούλους, να συμμετάσχουν σε αυτό για ακόμη μία φορά, με την διαδικασία της ...Λιτανείας.
  Με 20 (είκοσι) θέματα στην ημερήσια διάταξή του, θα συζητήσουν τα μέλη του για απολογισμούς κληροδοτημάτων, για ονοματοδοσίες οδών και συστάσεις Επιτροπών, αλλά πρωτίστως, θα τηρήσουν το ...έθιμο, αυτό της μηνιαίας αναμορφώσεως του προϋπολογισμού του Δήμου.
  Για εμάς όμως, τους κατοίκους της Δ.Ε. Ιτέας, το ενδιαφέρον αυτού του Δ.Σ. εστιάζεται, στην "έγκριση τελέσεως" της εμποροπανηγύρεως της Κίρρας, ενός παμπάλαιου εθίμου, το οποίο χωρίς την έγκριση πλέον των δ.σ. από τις Δ.Ε. Καλλιέων, Γραβιάς, Γαλαξειδίου, Αμφίσσης κ.λ.π., δεν θα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί.  Ναί!...
  Τώρα μάλιστα, όπου και "εσώθημεν" από τις πυρκαϊές, έχουμε την δυνατότητα να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον της Ιτέας, της Κίρρας και της Τριταίας.  
Λίγο είναι;...














2 σχόλια:

  1. Αν περισσεψει χρονος ,εκει στον καφε ντε!, ασχοληθειτε λιγο και με τις κατσαριδες που εχουν κανει καταληψη στα σπιτια μας! Θεωρω, οτι εχει περισσοτερο ενδιαφερον απο τις ονομασιες των οδων! 2021 εχουμε ντε! οχι μονο γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σπίτι σού έχει κατσαρίδες και η τσέπη σου καβούρια .
    Για τα συνεργεία απεντομωσης δεν έχεις ακούσει τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή