Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ


Ναυτικό Μουσείο Γαλαξειδίου
                                                                                                ΑΜΦΙΣΣΑ 09.01.2020
                                                              ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
                                                          ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
                                                                Α.Δ.Τ.: 02/2020



ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για το θάνατο του σημαντικού και ειλικρινή φίλου τoυ Δήμου Δελφών και της Δ.Ε. Γαλαξιδίου, Κωνσταντίνου Ανιτσά.
Ο εκλιπών, ο οποίος το 2009 ανακηρύχθηκε Επίτιμος Δημότης Γαλαξιδίου, λόγω της μεγάλης αγάπης και εκτίμησής του για την ιστορική ναυτική πολιτεία του Γαλαξιδίου,
το 2007 δώρισε στο Ναυτικό και Ιστορικό Μουσείο Γαλαξιδίου μια αξιόλογη Συλλογή Γραμματοσήμων με ναυτικά θέματα τιτλοφορούμενη «Αργοναύτες», η οποία αποτελείτο από 47 τόμους και 9.600 σελίδες. Η συλλογή αυτή, αποτελεί σύμφωνα με εμπειρογνώμονες, ένα ειδικό ιστορικό ντοκουμέντο σε σχέση με τη «Θάλασσα- Άνθρωπο- Καράβι» και κατ’ επέκταση της παγκόσμιας ναυτικής ιστορίας δοσμένης μέσα από το γραμματόσημο. Θεωρείται μοναδική στο είδος της και είναι γνωστή στους παγκόσμιους φιλοτελικούς κύκλους ως «Maritime Stamp Collection».
Τον αποχαιρετούμε στο τελευταίο του ταξίδι και τον ευχαριστούμε θερμά για όσα μας προσέφερε, ενώ στην οικογένειά του και τους στενούς φίλους του εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου