Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

"Ο ΔΕΣΜΟΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ


Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Ομίλου Ιτέας

<< Ο ΔΕΣΜΟΣ>>

Τα μέλη του Δ.Σ. του Δεσμού νιώθουμε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή και η στήριξη των πολιτών της πόλης μας ήταν μεγάλη, στη Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στη αίθουσα του Κυριακοπούλειου – Ηλιοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου της Δ. Ε. Ιτέας.
Το τελετουργικό της εκδήλωσης άρχισε με την ομιλία του Προέδρου κου Τεντ Γουώρθ ο οποίος ανέφερε κάποιες σκέψεις του για το σύλλογο. Ακολούθως και σύμφωνα με τις παραδόσεις μας, κόπηκε η βασιλόπιτα, τα φλουριά της οποίας ανέδειξαν τυχερούς της χρονιάς ένα αγαπητό μας μέλος καθώς και τον μαέστρο των καλεσμένων μας Βασίλη Καλογηρά, με δώρα εξαιρετικούς πίνακες ζωγραφικής χορηγία της συμπολίτισσας Παγώνα Πυροβόλου. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το μουσικό περίπατο της χορωδιακής συντροφιάς του μαέστρου Βασίλη Καλογηρά, που μας χάρισαν μια όμορφη βραδιά τραγουδώντας αγαπημένες Κεφαλλονίτικες μελωδίες. Η χορωδιακή συντροφιά μας εξέπληξε με τη ζωντάνια και το κέφι της, καθώς μας τραγουδούσε γνωστές και άγνωστες Κεφαλλονίτικες καντάδες. Ήταν μια εκπληκτική μουσική βραδιά που μάγεψε τους συμπολίτες μας , οι οποίοι τους ακολουθούσαν τραγουδώντας και εκείνοι, μαγεμένοι από την μελωδία και την θετική ενέργεια των κανταδόρων μας. Αυτό, άλλωστε, φάνηκε από το πλήθος του κόσμου που κατέκλισε την αίθουσα. Μόλις τελείωνε το κάθε τραγούδι το πλήθος ξεσπούσε σε χειροκροτήματα, ενώ αρκετές φορές παρότρυνε κιόλας τους κανταδόρους και χτυπούσε ρυθμικά παλαμάκια κατά τη διάρκεια των τραγουδιών. Στο τέλος της βραδιάς ο κόσμος έσπευσε να τους δώσει συγχαρητήρια με μεγάλο ενθουσιασμό.
Γνωρίζοντας τις δύσκολες εποχές και με σεβασμό σε κάθε πρόσωπο που είναι δίπλα μας σε αυτό το έργο, θέλουμε από καρδιάς να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πλαισίωσαν τη γιορτή μας. Αυτό μας δίνει δύναμη να αγωνιζόμαστε για το κοινό καλό του τόπου και της πατρίδας μας και την ανάδειξη και διατήρηση του Συλλόγου μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους από τους επίσημους καλεσμένους μας κατάφεραν και βρέθηκαν κοντά μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.
Θέλουμε ξανά μέσα από την καρδιά μας να τους ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ για την αγάπη που μας έδειξαν, η οποία δικαίωσε την προσπάθεια και τη δουλειά που κάνουμε για τον τόπο μας, δίνοντας κουράγιο στα μέλη του Δ.Σ. για ακόμα περισσότερες δημιουργίες μέσα στη νέα χρονιά.
Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας Υγεία, Δύναμη και Ευτυχία

ΤΟ Δ.Σ του Ομίλου μας « Ο ΔΕΣΜΟΣ »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου