Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Η ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ, Ο ΚΟΜΒΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΚΌΜΠΙΑ" ΤΟΥ



Αναζητούνται "Φανάρια"...


  Αναπαράγουμε το σημερινό άρθρο, το δημοσιευθέν στο  
"polydrososparnassou.blogspot.
com"για έναν και μοναδικό λόγο : 
Απεικονίζει "φωτογραφικά" την υπάρχουσα πραγματικότητα στον περίπαθο Δήμο Δελφών, το ότι δηλαδή, δεν υπάρχει "ρεύμα"!...

   Και ναι μεν η Περιφέρεια και οι υπηρεσίες της (ιδίως η Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Φθιώτιδος), έπραξαν τα αυτονόητα, ναι μεν το έργο υλοποιήθη και "παρεδόθη" διθυραμβικά εν μέσω δηλώσεων και φωτογραφιών προς χρήση κατοίκων και διερχομένων από του σημείου, αλλά δεν μερίμνησε κανείς και για την λειτουργία του, δηλαδή, για την ηλεκτροδότησή του...
  Έτσι λοιπόν, επτά μήνες μετά από την εγκατάσταση των φανοστατών στον περι ού ο λόγος οδικό κόμβο, αναμένεται (ακόμη...) η άφιξη του ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να υπάρχει και χρησιμότητα αυτού του "έργου".

"Κυκλοφορούσες" πληροφορίες και φήμες, περί μη υπάρξεως ...πρίζας εκεί κοντά, προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν οι φανοστάτες, ή ακόμη ότι το ζήτημα ήταν να "φωτισθεί(!...)" προεκλογικά ο κόμβος, προφανώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το σχετικό άρθρο :

************************************   

Κόμβος Πολυδρόσου: Κάτι ήξεραν που έβγαλαν φωτογραφίες με το φώς της ημέρας


Μια "φωτισμένη " ιστορία......
Πόσους μήνες χρειάζονται για την ενεργοποίηση των πυλώνων στον κόμβο Πολυδρόσου? Αντιγράφουμε την ανακοίνωση στις 14 Απριλίου 2019 - προεκλογικά αν θυμόσαστε - της κας Αραβαντινου και του κου Μολιώτη.....

Πέγκυ Αραβαντινού – Τζε: Ο ηλεκτροφωτισμός του κόμβου του Πολυδρόσου.
Μετά από αίτημα του πρώην αντιδημάρχου Νίκου Μολιωτη, στον Αντιπεριφερειάρχη Φωκιδας, πραγματοποιείται ο ηλεκτροφωτισμός του κόμβου του Πολυδρόσου.
Ένα χρόνιο πρόβλημα και αίτημα των κατοίκων της περιοχης αντιμετωπίζεται. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο, το οποίο φωτίζεται ! Το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση 6 ιστών φωτισμού ύψους 9 μέτρων με φωτιστικά νατρίου 400w, και το απαιτούμενο δίκτυο σωληνώσεων - καλωδιώσεων για την τροφοδοσία αυτών με ηλεκτρικό ρεύμα!!
Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στην άμεση ανταπόκριση της τεχνικής υπηρεσίας της ΠΕ Φθιώτιδας αλλά και στον διευθυντή της περιφέρειας κύριο Παπαναστασιου.

2 σχόλια:

  1. Υπάρχει λύση,διαβάστε σήμερα το blog polydrosos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κα Αραβαντινού δεν είναι έμμισθη εργαζόμενη στον νέο περιφεριάρχη.Γιατί ξέχασε το θέμα.Μας τιμωρεί που δεν την ψηφίσαμε ίσως.Καλά ο κος Μολιώτης είναι γνωστός και μη εξαιρετέος ,αλλά η Πέγκη γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή