Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ "ΔΟΜΗ" : ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ-ΒΑΣΙΛΗ!...

Από Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019
   "Αλλάξανε. Αναδιοργανωθήκανε, ομορφύνανε κι αφήσανε και περισσότερον χώρο μέσα στο κέντρο του μαγαζιού.  Για να χωράμε περισσότεροι λέει, όταν μαζευόμαστε εκεί, είτε για να συζητήσουμε, είτε για να μάθουμε τα πολιτιστικο-λογοτεχνικο-εκδοτικά νέα της περιοχής μας, είτε ακόμα και για να διασκεδάσουμε όπως καλή ώρα σήμερα τ' απόγευμα, όπου θα ξεκινήσουν από ετούτο εδώ το μέρος, οι χαρούμενες και γιορτινές δράσεις των αφεντικών του μαγαζιού.

    Βιβλιοπωλείο "Δομή", στην Ιτέα. Στέκι για μικρούς και μεγάλους στο χωριό μας, με τις θυγατέρες του Σαράντη, νάχουν καταθέσει τις ψυχές τους εκεί μέσα, εξυπηρετώντας τους πάντες με τα χαρτικά και τα γραφικά, αλλά μοιράζοντας και τα χρώματα της φαντασίας σ' όσους βλέπουν με την καρδιά τους μέσα απ' τις σελίδες των βιβλίων. Όπως επίσης, μοιράζοντας και τα άδολα θέλγητρα των οραμάτων, για όσους αρέσκονται στο να κολυμπούν μ' ευχαρίστηση, στα πέλαγα της γνώσης και της λογοτεχνίας.
  Από σήμερα λοιπόν και για 11 μέρες, στην "Δομή" γιορτάζουν φτιάχνοντας, παίζοντας και διαβάζοντας.  
  Και βέβαια, εκεί θα παραδίνονται και τα γράμματα για τον Άϊ-Βασίλη (από μικρούς και μεγάλους...).  Μιας και το κατάστημα διαθέτει ...τάρανδο (4χ4), για την μεταφορά και την παράδοση των παραγγελιών στον πιο καλοσυνάτο εμπορο-άγιο του κόσμου μας.
Στην "Δομή" λοιπόν."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου