Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

"ΑΣΤΕΡΙ" Ο Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Αποτελέσματα - Βαθμολογία

Γ.Σ. Ιτέας-Αστέρας Αλιβερίου 64-62: Σημαντική εντός έδρας νίκη για την ανδρική μας ομάδα μπάσκετ! 


Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ με αντίπαλο τον Αστέρα Αλιβερίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανδρών της Α΄ΕΣΚΑΣΕ. Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι και χάρη στο εντυπωσιακό τρίποντο του Μπαντελά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, η ομάδα μας πήρε μία ακόμα εντός έδρας νίκη με το ταμπλό να γράφει 64-62 (ημίχρονο 38-33).

Οι δηλώσεις του προπονητής της ομάδας μας Χρήστου Μωραΐτη στο stereabasket.gr για τον χθεσινό αγώνα: 
Ήταν το τρίτο ματς στην έδρα μας με το «πρέπει» της νίκης πάνω από τα κεφάλια μας. Ήταν και η τρίτη φορά που πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά με προβληματική απόδοση. Φέτος παρατηρείται το φαινόμενο να παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας. Στο χθεσινό ματς ξεκινήσαμε καλά πήραμε δυο φορές διαφορά κοντά στους δέκα πόντους αλλά αντί να την αυξήσουμε και να προβληματίσουμε τον αντίπαλο (να άλλαζε άμυνα) χαλαρώσαμε και πήγαμε πάλι από την αρχή. Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο στο ματς ήταν η επί σαράντα λεπτά ζώνη του Αστέρα η οποία στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά μας έγινε βραχνάς. Είχαμε 19% στο τρίποντο εντός έδρας και με τα περισσότερα σουτ ελεύθερα πρέπει να μας προβληματίσει. Επίσης μας επηρέασε η διακοπή του πρωταθλήματος καθώς χάσαμε τον οποίο ρυθμό είχαμε βρει. Ο Αστέρας έχει δυο βασικούς πυλώνες στην επίθεση του δυο έμπειρα παιδιά Φωτητζόγλου και Χαρατσή οι οποίοι σκόραραν μεν αρκετούς πόντους αλλά νομίζω όχι με «οικονομικά» στατιστικά. Γενικά θεωρώ ότι το ματς κρίθηκε στο σουτ από την δίκη μας κακή επιθετική συγκομιδή ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο (βάλαμε 26 πόντους) και δεν θέλει πολύ φιλοσοφία να το καταλάβεις. Είναι το δεύτερο ματς στην έδρα μας που κερδίσουμε βάζοντας την τελευταία μπάλα. Αυτό μπορεί να δείχνει ικανότητα και ψυχραιμία αλλά δεν θέλω να ξανά γίνει.  Μπράβο στους παίκτες μου για το αποτέλεσμα τους θέλω πιο εργατικούς γιατί ακολουθεί πρόγραμμα-φωτιά. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Αλιβερίου στην φιλότιμη προσπάθεια που κάνει και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του. Τέλος συγχαρητήρια και στους κυρίους Καραμπιτσάκο και Αρτσίτα που σε ένα ματς που κρίθηκε στο σουτ πέρασαν απαρατήρητοι”.
Το φύλλο του αγώνα:
Διαιτητές:  Καραμπιτσάκος-Αρτσίτας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-15, 38-33, 48-50, 64-62.
Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Μωραΐτης): Κουτρόγιαννος, Μαναίος, Παπαδημητρίου, Ντινόπουλος 8, Λύτρας 1, Αγγελόπουλος 2, Ευθυμίου, Δημητρίου 9, Σταύρου 14 (4), Χαλκιάς, Μπαντελάς 14 (1), Γεωργαντάς 16.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Λασπάς-Ρέτσας): Χαρατσής 25 (2), Ιωάννου Φ. 2, Αποστόλου, Ιωάννου Ε. 5 (1), Σπύρου, Μάστορης Θ., Μεϊντάνης, Φωτητζόγλου 20 (1), Νακόπουλος 2, Κανάκης 8.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου