Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ (για την "εύρυθμη λειτουργία" του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας)

Τα πάντα τακτοποιημένα!

  Όλα τα προβλήματα της Ιτέας, είναι λυμένα.  Και όσα δεν έχουν ακόμη τακτοποιηθεί, είναι υπό έλεγχο και με δρομολογημένες τις διαδικασίες για την επίλυσή τους.  Είναι προφανές τούτο, καθ' όσον στο προηγούμενο Τοπικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοι, ασχολήθησαν μόνο με την αδειοδότηση για χρήση μουσικής, ενός καταστήματος-καφετέριας.  Τίποτε άλλο. Όλα δε τα εντοπισθέντα και συζητηθέντα προβλήματα της πόλεως, κατά τα προηγηθέντα συμβούλια, έχουν ως δια μαγείας εξαφανισθεί.


  Για αυτό και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ιτέας, προκειμένου να έχουν έναν λόγο να συναντηθούν όλοι μαζί, ζητά (γραπτώς) από του Τοπικούς Συμβούλους, να φέρουν προς συζήτηση (και επίλυση) θέματα, για την "εύρυθμη λειτουργία"  του Τ.Σ. της πόλεώς μας, όπως γράφει ο ίδιος στην παρακάτω αναδημοσιευόμενη επιστολή του.

Πρόταση : Τέντ, υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι, για να "φαινόμαστε";...

**************************************  

Ιτέα 13/6/2018

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ       Αριθ.Πρωτ :oik./10809


   Π Ρ Ο Σ
Τα μέλη του Συμβουλίου της Δ.Κ. Ιτέας


ΘΕΜΑ : Θέματα για την σύνταξη πρόσκλησης του επόμενου Τ.Σ. της Δ.Κ. Ιτέας.

Κυρία & Κύριοι Τοπικοί Σύμβουλοι της Δ.Κ. Ιτέας.
Για την εύρυθμη λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας παρακαλώ όπως αποστείλετε θέματα και εισηγήσεις σας μέχρι και 20/6/2018 προκειμένου αυτά να συζητηθούν εντός ημερήσιας διάταξης στο επόμενο Τοπικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί εντός μηνός Ιουνίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΙΤΕΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

ΓΟΥΩΡΘ ΤΖΩΝ-ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου