Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ (ΛΑΪΚΗ) ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ


Ολιγοήμερος Αναβολή  

   Ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γαλαξειδίου, με ανακοί- νωσή του την οποία συν- υπογράφει και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος Γαλαξειδίου, ανέβαλε την προγραμματισμένη από ημερών Τοπική Συνέλευ- ση των κατοίκων για αύριο ημέρα Τετάρτη 6-6-2018 και καθόρισε ο ίδιος ως ημέρα πραγματοποιή-  σεώς της, την Δευτέρα 11-6-2018.  
Αν ήταν δυνατόν, θα την ματαίωνε κιόλας, αλλά με τις υπογραφές-απαίτηση των κατοίκων για μία και εκ του νόμου προβλεπόμενη Λαϊκή Συνέλευση, αυτό δεν ήταν επιτρεπτό.

   Τα συσσωρευμένα και πάσης φύσεως προβλήματα των τελευταίων ετών στο Γαλαξείδι και η σχεδόν ατάραχη αντιμετώπισή τους από τους "αρμοδίους", έχουν οδηγήσει την πανέμορφη Κοινότητα σε μαρασμό.  Εάν δε ληφθούν υπ' όψιν, η δυσπραγία του Δήμου Δελφών και η αναποτελεσματικότητα των Καλλικρατικών δομών, τότε είναι σίγουρο και λογικό, η "επιβίωση" Κοινότητος και κατοίκων, να στηρίζονται αποκλειστικά στην ιστορικότητα και την διατηρημένη γραφικότητα της πόλεως.
  Εξ άλλου, τα τρέχοντα και άσχημα γεγονότα στην Άμφισσα, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στον Δήμαρχο για να παρίσταται και ο ίδιος αύριο στο Γαλαξείδι.
Την ερχομένη Δευτέρα λοιπόν 11-6-2018 στις 18:30' στο Παρθεναγωγείο.

****************************************************  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου