Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

"ΘΟΛΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ - Άρθρο

Είμαι και εγώ ένας απόγονος του φασίστα Λεωνίδα

του Μιχάλη Χαιρετάκη
  Σάλος προκλήθηκε απο την επιγραφή στην στολή του Γάλλου αστυνομικού με την ελληνικη επιγραφή «Μολών Λαβέ», αρχαία ιστορική φράση που αποδίδεται στον Λεωνίδα.

Η φράση αυτή έχει χρησιμοποιηθεί-καπηλευθεί απο την ελληνική ακροδεξιά, οπότε αντί να καυτηριασθεί και να επισημανθεί το γεγονός αυτό, τιμωρείται η φράση.


Το γελοίον του πράγματος μπορείτε να το αντιληφθείτε αν αναλογιστείτε οτι επι 2500 σχεδόν χρόνια η φράση είχε συνδεθεί με τον ηρωισμό των προγόνων μας και την αντίσταση απέναντι στον πολεμικό ιμπεριαλισμό και τη δουλεία και έφτασαν λίγα χρόνια μόνο ακροδεξιάς καπήλευσης απο τη μιά και πολιτικής κορεκτίλας απο την άλλη με άρωμα ΜΚΟ, ώστε να στηλιτεύεται και μόνο η αναφορά σε αυτήν.

Λογικά τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να αφαιρεθεί απο όλα τα βιβλία ιστορίας και να αντικατασταθεί απο την πολιτικά ορθή φράση «Καλοδεχούμενοι οι Πέρσες» ενώ το όνομα του Λεωνίδα να μείνει μόνο για τις ψησταριές.

Γιατι καταπώς φαίνεται, ο Εφιάλτης δεν ήταν προδότης, αντίθετα ο Λεωνίδας ήταν ρατσιστής και φασισταριό του κερατά.

¨Ενα πάντως είναι το συμπέρασμα που βγαίνει. Το οτι γράφουμε και μιλάμε ελληνικά οφείλεται κατά κύριο λόγο στο οτι δεν υπήρχαν ΜΚΟ στην αρχαιότητα…

ΥΓ. Το οτι είδαμε φωτογραφίες με μασκοφόρους να κραδαίνουν χαρτόνια με αγκυλωτούς σταυρούς, δεν αμαυρώνει σε καμμιά περίπτωση τον αγώνα των Παλαιστινίων, γιατί αυτοί οι αγκυλωτοί σταυροί δεν έχουν καμμία σχέση με το ναζισμό και τον Χίτλερ αλλά έρχονται κατευθείαν σούμπιτοι από την αρχαιότητα…

 "O σιωπών δοκεί συναινείν"


1 σχόλιο:

  1. Το γαρ πολύ του καθισιού γεννά τους παντογνώστες. "Μολών Λαβέ" είναι μια αμερικανικη μάρκα ρούχων και στρατιωτικών αξεσουάρ οχι απλώς καραδεξιών αλλά νεοναζιστών. Όπως είναι στην Ελλάδα στους ναζί η μάρκα pitbull με κάτι αγριοφατσες σκύλων.

    Αυτά και ας ενημερώσει κάποιος τον κύριο Χαιρετάκη οτι κανείς δεν είπε τον αρχαίο Λεωνίδα που έζησε πριν 2400χρόνια, φασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή