Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΙΤΕΑ : ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ



Ποινές...

    Σύμφωνα με 2 (δυο) αποφάσεις (ΑΔΑ : ΒΙΙΩΩ9Θ-Σ3Ε/27-5-2014 και ΑΔΑ : ΒΙΙΩΩ9Θ-Β6Ι/27-5-2014), της καθ' ύλην αρμόδιας αντιδημάρχου κας Μπακολουκά, αφαιρέθηκαν προσωρινά και για 10 (δέκα) ημέρες, οι άδειες λειτουργίας 2 (δυο) επιχειρήσεων στην Ιτέα.  Πρόκειται για δυο καταστήματα ''Καφέ -Μπάρ'', σε βάρος των οποίων έχουν βεβαιωθεί παραβάσεις από το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.
Η εφαρμογή του μέτρου, θα ισχύσει και για τις 2 επιχειρήσεις από 2-6-2014 έως 12-6-2014

8 σχόλια:

  1. Ενταξει κανουμε οτι ειναι δυνατον να διωξουμε τον κοσμο.Μας πηραζει η μουσικη, η νεολαια και δεν μας ενοχλει μια πολη φαντασμα που δυστυχως αφορα μονο καποιους που τους φταινε οι παντες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίκουρε, δεν έχω δει να κάνεις σχόλιο για τα μηχανάκια με τις κομμένες εξατμίσεις, τις κόντρες στο δρόμο Ιτέας-Κίρρας, τις επιδείξεις στον περιφερειακό και τις κόντρες στην εθνική απο το σχολείο μέχρι το Λαρνάκι.
    Το σπίτι σου να έχει ησυχία και όλα καλά, έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ! ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ !!! Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ , ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ {γι αυτο αλλωστε ψηφιστηκε} ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΩ ΞΑΓΡΥΠΝΟΣ {οταν προκειται να παω στις 04.00 η 05.00 στην δουλεια μου} ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΑΧΑ 5-10 ΑΝΤΕ 15 ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ η ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ "ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ" !!! ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ , ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ , ΚΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AYTOI POU ENOXLPOUNTE NA FYGOUN NA PANE ALLOU.8ELOUME THN POLH ZONTANH OXI NEKRH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σέβεται ο ένας τον άλλο ώστε να μην χρειάζεται να εφαρμόζονται οι νόμοι.
    Δύσκολο ε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ-Η ΤΩΝ 8.42 ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ 5.01 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ !!!! ΕΓΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλλον οι λιγοτεροι και παραβατες πρεπει να φυγουν και να πανε αλλου , ας πουμε καπου στον ελαιωνα ωστε να μην ενοχλουν τους πολλους και νομιμους πολιτες που σκεφτονται το πως θα πανε το πρωι στην δουλεια τους κι οχι στο καφε για να πιουνε την φραπεδια τους . Αυτα για τον φιλο-η που γραφει το ΘΕΛΟΥΜΕ με 8 . Συμφωνω με τον φιλο-η των 12,19 και περισσοτερο με τον φιλο-η των 5.01 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πόλη δεν χρειάζεται δυνατή μουσική (εκκωφαντική) για να είναι ζωντανή. Οι πιτσιριακάδες μόνο αυτό νομίζουν ότι δίνει ζωή. Δεν είναι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή