Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

ΕΥΤΥΧΩΣ, ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ!

 Μεταμορφώσεως και 28ης Οκτωβρίου γωνία

φωτογραφίες Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

  Έκλεισαν 3ήμερο σε αυτήν την κατάσταση ...πληρότητος, οι παραλιακοί κάδοι απορριμάτων, όπως επίσης και οι μεγάλοι κάδοι στα ενδότερα της πόλεως.
Η "έννοια" των αρμοδίων, για την ευπρεπή εικόνα της τουριστικής(!...) πόλεώς μας, έχει ...ανασταλεί από το απόγευμα της Παρασκευής. Η δε υγειονομική "φροντίδα" για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ιτέας, είναι το ζητούμενο για αυτήν την πολιτισμένη πόλη.
  Βεβαίως, υπάρχει και το ζήτημα της περιβαλλοντικής συνειδήσεως των "νοικοκυριών", των οποίων το μέλημα είναι, η απομάκρυνση των πάσης φύσεως απορριμάτων, από τις καθαρές πλέον κατοικίες τους.  Πιστεύοντας ότι, ο κάδος απορριμάτων είναι ο τρόπος "εξαφανίσεως" των απορριμάτων τους.
Ευτυχώς, αύριο είναι Δευτέρα!...


Μεταμορφώσεως και Καποδιστρίου γωνία



6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις επληροφορηθήκαμε ότι 4 (τέσσερα) μέλη του συνεργείου καθαριότητος της Δ.Ε. Ιτέας, έχουν εντοπισθεί με κορωνοϊό και παραμένουν σε απομόνωση (καραντίνα). Συνεπώς το συνεργείο υπολειτουργεί.
    Ευχόμεθα περαστικά και γρήγορη επιστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υποθέσω πως αν αρρωστήσει ο υπεύθυνος των οικονομικών του δήμου ,θα μείνουν απλήρωτοι και οι υπάλληλοι του δήμου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    ΦΘΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛ ΧΩΡΟΝ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΣΕΙς ΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ Η ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλύνε και κανένα κάδο δήμαρχε. ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή