Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ τ.ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΌΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΪΑΣ


                 Αυτοί αποτελούν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση.

Θλίψη και Οδύνη για τις καταστραφείσες από την μεγάλη πυρκαγιά περιουσίες. Συντριβή για τις χιλιάδες στρέμματα καμένου Ελαιώνα και Δασικών Εκτάσεων. Για την τεράστια περιβαλλοντική και πολιτιστική βλάβη.
Αισθάνομαι την ειλικρινή υποχρέωση να υποκλιθώ και να ευχαριστήσω, για άλλη μία φορά, τους πυροσβέστες μας, ντόπιους και ξένους, που έδωσαν, με αυταπάρνηση, την άνιση μάχη με την πύρινη λαίλαπα. Επίσης, ευχαριστίες ταιριάζουν και στους αστυνομικούς, τους λιμενικούς, τους εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση, αλλά και στους δεκάδες Συντοπίτες μας, οι οποίοι αυτοβούλως, χωρίς δεύτερη σκέψη και παρότι δεν είχαν καμμία σχετική τυπική υποχρέωση, όρμησαν με αυτοθυσία στη μάχη με τη φωτιά και συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να ανακοπεί η πορεία της σε πολύ καίρια σημεία. Οι Άνθρωποι αυτοί είναι βέβαιο ότι υποκινήθηκαν, αποκλειστικά και μόνο, από την πραγματική αγάπη τους για τον τόπο μας και από την αγάπη και την ανιδιοτελή αλληλεγγύη τους για τους συντοπίτες τους. Οι Άνθρωποι αυτοί δεν είναι κάποιοι, γενικά και αόριστα.. Είναι Άνθρωποι με ονοματεπώνυμο, τους γνωρίζουμε όλοι και έχουμε την Τιμή να ζούμε μαζί τους.
Φίλοι, Γείτονες και Συντοπίτες, Εσείς αποτελείτε πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση και με μεγάλη Συγκίνηση, Σάς Ευχαριστώ!

Ασπασία Μανδρέκα

2 σχόλια:

  1. Εκλογές έρχονται. Καλώς τα ξεχασμένα παιδιά. Καλά δε ντρέπονται.? Ευκαιρία προβολής μέσω καταστροφής.
    Τσίπα δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον αυτοί δεν παραμυθιάζουν τους πολίτες όπως κάποιοι που τάχα μου ενδιαφέρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή