Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

"SHOW" ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ !... χάριν της μάσκας

 Όταν η επιστήμη, "υποκλίνεται" στην ιδεολογία...

Καραντίνα, ή Καραμπίνα;...

  Πρωτοφανές για την πόλη μας περιστατικό, εσυνέβη σήμερα το πρωΐ κατά την διάρκεια τελέσεως της Κυριακάτικης λειτουργίας, στην εκκλησία της Ευαγγελιστρίας, στην Αγκάλη.  Περιστατικό το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες και φωτογραφικό υλικό, θα έπαιρνε ...πανελλαδικές διαστάσεις, εάν δεν υπήρχε η έγκαιρη και διακριτική (λόγω του χώρου) παρουσία της Αστυνομίας.  Συγκεκριμένα :
  Ενεφανίσθη στην εκκλησία, μεσούσης της λειτουργίας, μια γυναίκα, η οποία προσπάθησε να "εκκλησιασθεί", χωρίς την χρήση προσωπείου (μάσκας) όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο έχει επιβληθεί σε κλειστούς χώρους (και στις εκκλησίες) λόγω του κορωνοϊού.
Αμέσως οι Επίτροποι του ναού, της ζήτησαν διακριτικά να φορέσει την μάσκα, στις παραινέσεις των οποίων, αντέδρασε φωνασκώντας, περί του δικαιώματός της να επισκέπτεται τον "οίκο του Θεού" όπως έλεγε, χωρίς καταναγκασμούς και όρια.  Οι Επίτροποι όμως επέμεναν και παρ' ότι το εκκλησίασμα αντί της λειτουργίας, παρακολουθούσε το ..."σόου" αυτής της γυναίκας, την ανάγκασαν να εξέλθη του ναού.  Από τις φωνασκίες της, αναγκάσθηκε ο ιερέας να διακόψει την λειτουργία, συστήνοντας και αυτός στην συγκεκριμένη γυναίκα, ή την χρήση μάσκας εντός της εκκλησίας, ή την παρακολούθηση της λειτουργίας από τον προαύλειο χώρο του ναού, όπου είχαν τοποθετηθεί καθίσματα.

   Και ενώ ο ιερέας της εξηγούσε με ήπιο τόνο φωνής, ότι σέβεται την άποψή της, αλλά οι κανόνες και οι όροι τους οποίους έχει επιβάλει η Κυβέρνηση για την περίσταση, δεν είναι δυνατόν να αγνοηθούν από την Εκκλησία (είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν κάποιοι),  η γυναίκα αυτή συνέχισε τον ιδεολογικό της μονόλογο και αποκαλούσε τον ιερέα "Μουσουλμάνο"!...

  Εν τω μεταξύ, κατέφθασε και η αστυνομία (ειδοποιηθείσα από τους Επιτρόπους της εκκλησίας), με την παραινετική στάση της οποίας, η μεν "ταραχοποιός" αποχώρησεν, η δε λειτουργία εσυνεχίσθη κανονικά.

Να σημειώσουμε ότι, η εν λόγω γυναίκα, έχει δοκιμάσει ανεπιτυχώς και επιθυμεί εκ νέου να πολιτευθεί στην περιοχή μας.  Η δε σημερινή της παρουσία στην εκκλησία της Ευαγγελιστρίας, έχει όπως και η ίδια ομολόγησε στον ιερέα, ιδεολογικό υπόβαθρο, ταυτιζόμενο με  την άποψη περί κορωνοϊού, του ιδίου του αρχηγού του κόμματός της.
Και οι εκλογές αργούν.  
Ακόμη...

5 σχόλια:

  1. Αυτη η "κυρια" μετα εκκλησιαστηκε στην Μεταμορφωση του Σωτηρος χωρις να εναχληθει απο κανενα!!!!!!! ( εκει φαινεται οτι οι επιτροποι εχουν "εξοντωσει" τον κορονοϊο!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι; Μήπως η υποψήφια με το ιστορικό όνομα;

      Διαγραφή
    2. φυσικα!! διαπιστωμενο και επιβεβαιωμενο ( κριμα το ονομα ,θελει να κυβερνηση και την Ελλαδα το σουργελο)

      Διαγραφή
    3. Όπως το λέτε,Ανώνυμε 7ης Ιουλίου -8.49 μ.μ. Σούργελο εντελώς και ντροπή για το όνομα του μεγάλου Καποδίστρια!

      Διαγραφή
  2. Γνωστή "ταραχοποιός" η συγκεκριμένη εδώ και πολλά χρόνια. Δικομανής... Κάθε χρόνο κατά την παραμονή της εδώ όπου διατηρεί οικία αλλά κατοικεί στην Αθήνα, δημιουργεί επεισόδια και αναστατώνει τις αρχές με καμία ωστόσο συνέπεια για τις ανόητες καταγγελίες τις που θα τις ονόμαζε κάνεις και φάρσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή