Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΤΟ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΓΚΙΩΝΑ

Φέτος θα εορτάσει το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας στο βουνό της Αγίας Ευθυμίας-Δρομολόγηση λεωφορείου από τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών

Πέρυσι, του Αγίου Πνεύματος, λόγω κορωνοϊού, δεν εόρτασε το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στο βουνό πάνω από την Αγία Ευθυμία και σε απόσταση 8 χιλ. από το χωριό (τα πρώτα περίπου 4 χιλ. είναι ασφαλτοστρωμένα και τα υπόλοιπα είναι χωματόδρομος με καλή βατότητα). Φέτος, όμως, ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το πρόγραμμα του εορτασμού έχει ως εξής:

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, 18.30-Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, 07.30-Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

Τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα του εορτασμού της Αγίας Τριάδας, ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών έχει προγραμματίσει τη δρομολόγηση λεωφορείου το οποίο θα μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ τους προσκυνητές που δεν έχουν άλλο τρόπο μετάβασης στο βουνό. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει την παραμονή στις 6.00 το απόγευμα και ανήμερα στις 8.00 το πρωί από την πλατεία της Αγίας Ευθυμίας. Για την καλύτερη οργάνωση της μετακίνησης των προσκυνητών παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στον ιερέα του χωριού π. Χρήστο Λυκουρέση και στα υπόλοιπα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου, στο τηλέφωνο 2103250354 του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών ή στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου