Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : ΚΛΕΙΝΕΙ 64 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ανάμεσά τους και αυτό της Ιτέας (Αχ!, βρε Μιχάλη Σάλα...)

 Κατάστημα Ιτέας


  Με μιά αιφνιδιαστική κίνηση η διοίκηση της Πειραιώς έκανε γνωστό σήμερα (28/6) ότι επίκειται μπαράζ λουκέτων καταστημάτων της, με τη συρρίκνωση του δικτύου της τράπεζας να εντατικοποιείται. 

Ειδικότερα, μέσα στο καλοκαίρι (Ιούλιο και Αύγουστο) πρόκειται να κλείσουν 64 καταστήματα της Πειραιώςσε όλη την Ελλάδα. Η λίστα των καταστημάτων της τράπεζας, στα οποία μπαίνει προσεχώς λουκέτο είναι η ακόλουθη:

********************

Ροδολιβούς, Κόνιτσας, Άνω Ιλισίων, Μαραθώνα, Κερατσινίου, Σπάτων, Χαϊδαρίου (1420), Άργους (1611), Νεάπολης Βόλου, Κορυδαλλού (1763), Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Νέας Κρήνης, Νοσοκομείου Αχέπα, Γαστούνης (2530), Νεμέας, Πολίχνης Θεσσαλονίκης, Ακράτας, Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης (1075), Αλιάρτου, Στυλίδας, Ιτέας, Νέου Κόσμου (2093), Οιχαλίας Τρικάλων, Σερβίων, Δημητσάνας, Κοζάνης (1614), Μουζακίου, Κινητό συνεργείο Νεάπολης Λακωνίας, Λεωνιδίου, Μελιγαλά, Αγ. Δημητρίου Θεσσαλονίκης (2203), Καλαμάτας (2512), Λιμεναρίων, Μαντουδίου, Κινητό Συνεργείο Λίμνης  Ευβοίας, Αντιγονιδών Θεσσαλονίκη, Ευαγγελιστρίας Πειραιάς, Νεάπολης Λασιθίου, Καλυβών, Βούλγαρη Θεσσαλονίκη, Γουμένισσας, Ασημίου, Ανωγείων, Ιφιγενείας Ν. Ηράκλειο, Σκύδρας, ΒΙΠΕ Ηρακλείου, Καστελίου, Ν. Μηχανίωνας Θεσσαλονίκη, Αγ. Δημητρίου (1555), Μαλίων, Αμοργού, Αστακού, Ληξουρίου, Πεύκων, Ζακύνθου (2452), Σίφνου, Ιερού Λόχου Ρόδος, Ιπποκράτους (2080), Εθν. Παλαιοκαστρίτσας, Κρεστένων, Παραμυθιάς, Άρτας (2400), Τρίπολης (1313) και Πάργας. 

                                          ************************

Μετά και τα νέα λουκέτα το δίκτυο της Πειραιώς θα περιοριστεί σε 420 καταστήματα, από 484 που αριθμεί σήμερα

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου εργαζομένων, με το προσωπικό των καταστημάτων που κλείνουν να βρίσκονται εκ των πραγμάτων σε δυσμενή θέση και να εξωθούνται στην «οικειοθελή» αποχώρηση. 

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις ο πρόεδρος του Συλλόγου  Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΥΤΠΕ) Μανώλης Μπεμπένης δήλωσε στο «Σin»:

«Σήμερα ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση το μαζικό κλείσιμο καταστημάτων προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα εν όψει της επικείμενης εθελουσίας  Σε αυτούς που παίζουν με το ψωμί των συναδέλφων έχουμε να τους πούμε ότι:
Δεν θα επιστέψουμε εκβιαστικά διλήμματα. Όσοι επιχειρούν τη δημιουργία τετελεσμένων θα μας βρούν δυναμικά απέναντι!»

πηγή : sofokleousin.gr

6 σχόλια:

  1. Τον κοψανε τον πλατανο;;;ο Σαλλας εχει φυγει εδω και χρονια απο την Πειραιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήδη κατόπιν ενεργειών του κ. Βουλευτού μας, όχι μόνο ανακλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του καταστήματος Ιτέας, αλλά θα ανοίξει και Νέο στην Κιρρα, την περίοδο του παζαριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα ανακοίνωσε και η Εθνική το κλείσιμο 25 καταστημάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές είναι επενδύσεις. Τις πληρώσαμε , τις σώσαμε , αρπάξανε τα χρήματα του κόσμου και τώρα γειά σας. Ο Μπουμπούκος τι έχει να πει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα τώρα είμαστε Ελλάδα 2.0 βρε κουκουβίνοι!

    Τα κάνεις όλα μόνος σου από τον υπολογιστή σου! Κάνεις την δουλειά του τραπεζικού και συνεχίζεις να πληρώνεις τα ίδια. Μα πόσο άξεστοι είστε; Ω ντεκαντάνς ...

    Α ρε Ισλανδία άξεστοι ψαράδες που έβαλες τουλάχιστον και τραπεζίτες & επιχειρηματίες φυλακή τότε που σκάσαμε το 2008.

    * 11 Τραπεζίτες = 35χρόνια φυλακή.
    * 7 επιχειρηματίες = 25χρόνια φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η δουλεια ειναι ΓΙΑΤΙ να εχω τα λεφτα μου στην τραπεζα? αυτοι που ΔΕΝ εχουν λαπτοπ η γιαγιαδες στα χωρια τι θα κανουν? και αντι να ειμαστε αιχμαλωτοι καθε τραπεζιτη ,ας ψαξουμε να βρουμε αλλους τροπους πληρωμων. Και οπως λεει ο σοφος --κατα τ'αλλα--λαος"" εχει κιαλλου πορτοκαλιες"" ας ψαξουμε να τις βρουμε!! Επισης ας αφησουμε ΟΛΟΥΣ τους πολιτικους στην Νιρβανα του καλοκαιριου

      Διαγραφή