Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

(ξανα)ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Ε.ΓΡΑΒΙΑΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - Δελτίον Τύπου

          Οινοχώρι Φωκίδος

  

  Εκείνα τα 10.000(!) κυβικά μέτρα σκυρο-δέματος (τρεις καραβιές βωξίτη...) για τις ...ανάγκες της απολακουβοποιήσεως οδών στην Δ.Ε. Γραβιάς, η προμήθεια των οποίων είχε δοθεί με απ' ευθείας ανάθεση  σε εργο-λάβο επί δημαρχίας Παναγιωτόπουλου, προφανώς δεν έφτασαν!...  Για αυτό και η απερχομένη δημοτική αρχή, φροντίζει (εκ νέου) για το "μερεμέτισμα" της οδοποιίας στην ίδια Δ.Ε.

Μυστήριο πράγμα οι εκλογές, σε έναν Νομό, όπως η αμνήμων και τελούσα από ετών σε λήθαργο, Φωκίδα...

**************************************************

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                             ΑΜΦΙΣΣΑ, 10.1.2023

Α.Δ.Τ.: 6/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινούν νέες εργασίες οδοποιίας σε Κοινότητες της Δ.Ε. Γραβιάς

Ιωάν. Μανανάς: «Καλύτερες υποδομές και συνθήκες καθημερινότητας»

Ο Δήμος Δελφών συνεχίζει αδιάκοπα τις παρεμβάσεις βελτίωσης στον τομέα της οδοποιίας και άμεσα, καθώς υπεγράφη η σύμβαση, θα ξεκινήσουν νέες εργασίες σε Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Επισκευή και αποκατάσταση ασφαλτικών της Δ.Ε. Γραβιάς», το οποίο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Δελφών, είναι προϋπολογισμού 45.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους μισθώσεων μεταλλευτικών.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις Τοπικές Κοινότητες Σκλήθρου, Γραβιάς, Καστελίων και Οινοχωρίου, σε δρόμους οι οποίοι είναι ήδη ασφατοστρωμένοι ή τσιμεντοστρωμένοι, με μεγάλες όμως φθορές λόγω παλαιότητας και παρεμβάσεων σε δίκτυα κοινής ωφέλειας.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, θα γίνει καθαρισμός του οδοστρώματος, θα κατασκευασθεί ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη και στην συνέχεια ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση, ενώ όπου υπάρχουν καπάκια φρεατίων θα γίνει προσαρμογή τους στην νέα στάθμη του οδοστρώματος, εφόσον απαιτείται.

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γραβιάς, κ. Ιωάννης Μανανάς, σε δήλωσή του με την υπογραφή της σύμβασης, και ενόψει της έναρξης των εργασιών σημείωσε: «Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες οδοποιίας σε έξι Κοινότητες της Δ.Ε. Γραβιάς και άμεσα θα ξεκινήσουν νέες σε άλλες πέντε. Η πράξη αποδεικνύει ότι ο Δήμος Δελφών, πάντα σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων, συνεχίζει αδιάκοπα τις παρεμβάσεις του, βελτιώνοντας τις υποδομές και κάνοντας καλύτερες τις συνθήκες καθημερινότητας των πολιτών».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου