Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ - Ανακοίνωση

                                                                        ΑΜΦΙΣΣΑ 15.1.2023

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κοπή Βασιλόπιτας Δημοτικής Ενότητας Ιτέας

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Ιτέας η κοπή της Βασιλόπιτας της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας. Την βασιλόπιτα ευλόγησαν οι Ιερείς της Ιτέας.

Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής έκανε απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής, ενώ ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που έχουν υλοποιηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή.

Χαιρετισμό απήυθυναν ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε . Φωκίδας κ. Γεώργιος Δελμούζος και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας κ.κ. Ιωάννης Λύτρας, Μαίρη Καπαρέλη και Παναγιώτης Τσακίρης αντίστοιχα.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Δελφών, υπό την καθοδήγηση της Καθηγήτριας κ. Αικατερίνης Καραδήμα. Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η Σύμβουλος της Κοινότητας Ιτέας, κ. Ιωάννα Καλλία.

Στο τέλος της εκδήλωσης και σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς τους προς το κοινωνικό σύνολο, ο Δήμαρχος Δελφών και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας βράβευσαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ο Άγιος Στυλιανός», της κ.κ. Παναγούλα Καλλία, Παγώνα Μάνου, Μελίνα Βακάλη, Λουκία Σκούφου, Χρυσάνθη Σκαρίμπα και Αθηνά Βαϊδάνη.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου