Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΤΟ ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                     ΑΜΦΙΣΣΑ, 2.9.2022

Α.Δ.Τ.:64/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιτέα φιλοξενεί το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων Θάλασσας

Π. Ταγκαλής: «Να καθιερωθούμε στη συνείδηση του κόσμου ως τόπος μεγάλων αγώνων»


Για μία ακόμα φορά τα φώτα στρέφονται στο Δήμο Δελφών, καθώς το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2022 φιλοξενείται στην Ιτέα και το Δημοτικό της κολυμβητήριο το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων Θάλασσας.

Την Περιφερειακή Επιτροπή Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας συνδράμουν για τη διοργάνωση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας) και ο Δήμος Δελφών, ενώ στους αγώνες αναμένεται να δώσουν το παρών 300 κολυμβητές/κολυμβήτριες (170 αγωνιστικές Κατηγορίες και 130 Προαγωνιστικά) από συνολικά 14 Σωματεία, τα οποία θα έρθουν από διάφορα σημεία της χώρας.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου οι αγώνες αρχίζουν στις 9.00 και στις 17.30, ενώ την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 9.00. Η τελετή έναρξης των αγώνων έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:30.

Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής με αφορμή τη διοργάνωση του Παμπεριφερειακού Πρωταθλήματος δήλωσε: «Ο Δήμος Δελφών φιλοξενεί και πάλι μία σπουδαία διοργάνωση. Μετά το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης, προ λίγων εβδομάδων, η Ιτέα τραβά και πάλι τα βλέμματα των φίλων του αθλητισμού αυτή τη φορά για το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων Θάλασσας. Είναι δεδομένο πλέον πως ο τόπος μας είναι επιλογή των Ομοσπονδιών για την πραγματοποίηση σημαντικών αγώνων κι αυτό αποτελεί για εμάς τιμή, αλλά και ταυτόχρονα ευθύνη. Με τη συνεχή βελτίωση των υποδομών και την παροχή ακόμα καλύτερων υπηρεσιών φιλοδοξούμε να καθιερωθούμε στη συνείδηση των ανθρώπων του αθλητισμού ως μία περιοχή που μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς και για τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις».



1 σχόλιο:

  1. Αυτό στην Ιτέα συμβαίνει πάνω από εικοσι -20- χρόνια,τιν΄α υτά που μας λες τώρα !?

    ΑπάντησηΔιαγραφή