Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ, Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ...

"Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!..."
(αναμένονται και άλλα 6 - 7 διθυραμβικά Δελτία Τύπου)
**************

ΛΩΤΟ-ΠΩΛΗΤΕΣ,………..ΛΩΤΟ-ΜΕΤΑ-ΠΩΛΗΤΕΣ-ΡΙΕΣ!!

Ρωτάμε …..και ξαναρωτάμε:

Θα αρχίσει ή ΔΕΝ θα αρχίσει η κατασκευή –αναβάθμιση / βελτίωση του δρόμου, «Τέλος Παράκαμψης Γραβιάς – Ισόπεδος Κόμβος Μεταλλείων Βωξίτη (Βάργιανη)» τεσσάρων χιλιομέτρων & επτακοσίων μέτρων (4,7 χλμ) , που έχει ανατεθεί στην ΙΝΤΕΡΚΑΤ (ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ) εδώ και 10 μήνες (ΔΕΚ. 2021) ;;!!

Γιατί καθυστερεί η «Συμβασιοποίησή» του ; Έχει κληθεί ο ανάδοχος ή το έχει «παγώσει» (και για ποιο λόγο;!) η Περιφέρεια και το Υπουργείο ;

*Δεν μας κάνει εντύπωση, φυσικά, η συχνή προβολή - «επικαιροποίησή» του από τους γνωστούς «κεκράκτες» και τους θεσμικούς «αχθοφόρους» της κυβέρνησης ,ούτε η μαζική επανα-προβολή του από ιστοσελίδες των «υποδομών» !!

**Τελευταία όμως ,πέραν των «λωτο-πωλητών», βλέπουμε και μερικούς–ές «λωτο-μεταπωλητές-τριες» της απόδημης «5ης Φάλαγγας» του «εκσυγχρονιστικού» καιροσκοπισμού (που απροκάλυπτα στηρίζουν διαρκώς την κυβέρνηση και φυσικά «αποζημιώνονται» ποικιλοτρόπως) να προβάλουν ως «κατόρθωμα» την αδικαιολόγητη καθυστέρηση, συνολικά, του έργου ή την πιθανή ακύρωσή του!!

***Από πλευράς τοπικής εξουσίας (και θεσμών…) επικρατεί μια «εκκωφαντική» προεκλογική «σιγή ασυρμάτου» χωρίς να ερωτά ,να απαιτεί, να διαμαρτύρεται κανείς! Είναι όλοι «πεπεισμένοι» και ικανοποιημένοι από την «κλασσική»,πολιτική «δρομολόγησή» όλων των «μεγάλων» έργων!! ΟΨΟΜΕΘΑ!!

3 Σεπτέμβρη 2022

Σάββας Λ. Γιαννοσπύρος



Συνημμένα : ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ & ΣΧΕΔΙΑ του ενός (4,7χλμ) εκ των τριών τμημάτων του έργου «Μπράλος -Άμφισσα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου