Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ (κι όμορφη) "ΑΛΛΑΓΗ" ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟΝ ΙΤΕΑΣ

Η ομορφιά της απλότητος

φωτογραφίες 21 Απριλίου 2021

  Μία ημέρα μόνον ήταν αρκετή, προκειμένου το Τεχνικό Συνεργείο της Δ.Ε. Ιτέας, να "μεταμορφώσει" τον πρόσοψη του παλαιού πρώην Κοινοτικού Καταστήματος της Ιτέας.
Μία ημέρα εντατικής, προσεκτικής και με καλλιτεχνική άποψη εργασίας, στο εμπρόσθιο τμήμα του όμορφου νεο-νεοκλασσικού κτηρίου επί της οδού Μεταμορφώσεως, ήταν αρκετή για αυτά τα φιλεργατικά μέλη του Συνεργείου, έτσι ώστε να αλλάξει η εικόνα της εγκαταλείψεως και της "τσιμεντήλας" σε αυτό το κεντρικό σημείο της Ιτέας.  
Και Μπράβο τους!
  Κι όταν το μεσημέρι ετελείωσαν και προστάτευσαν με πλαστικές ταινίες το (υπόγειο και επίγειο) "έργο" τους, έφυγαν διακριτικά από τον χώρο, αφήνοντας μόνον τον προϊστάμενο του Συνεργείου (Παν. Καστανόπουλο), να εξηγεί τα καθέκαστα στον εντολέα του αντιδήμαρχο (Γεώρ. Τσατσαρώνη), υπό το βλέμμα της Βαλεντίνης.

  Ας το χαρούμε αυτό το μικρό παρτέρι.  Κι ας το προστατεύσουμε.
Το αξίζει η πόλη μας.  Η Ιτέα μας.



4 σχόλια:

  1. Ολα καλά αλλά ας επισπεύσουν όμως επιτελους και τα εργα στους δρομους που ειναι ακομα ανοιχτοι εδω και ποσο καιρο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Παναγιώτη καλλιτέχνη!!! Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα καλά κι όλα ωραία, όμως ανάγκη έχουμε να φτιάχνουν οι δρόμοι που τους παρατησαν και έχουμε σπάσει τα αμάξια μας. Καλά και τα γκαζόν για το "φαίνεσθαι" Αλλά η ανάγκη είναι οι δρόμοι. Επίσης εκείνη η έρμη η Κίρρα που ανήκει? Σε άλλο πλανήτη? Για να παμε μέχρι τον Αη Γιάννη πρέπει να πάμε από τον περιφερειακό δρόμο! Λίγη ντροπή ρε "δήμαρχοι"
    Κυριε Τσατσαρωνη και Ταγκαλη εσείς που μένετε! Δεν τα βλέπετε τα χάλια στους δρόμους???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγινε πολύ ωραίο! Μπράβο!! Το μόνο που χρειάζεται ακόμη είναι ένας ωραίος φωτισμός που να φωτίζει αυτό το όμορφο κριτήριο και το βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή