Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ Δ.Ε.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - Τ.Δ.ΦΩΚΙΔΟΣ

   Άμφισσα,  02 Ιουλίου 2020  

«ΠΑΥΛΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ»

            
Η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών τίμησε την Κυριακή 28-06-2020στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους & Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου στην Ιτέα τον Προστάτη της και Πνευματικό καθοδηγητή των δράσεων της «Απόστολο Παύλο των Εθνών», παραμονή της εορτής του, όπου τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας.
Ο Απ. Παύλος είναι μια μεγάλη, αγία μορφή της Εκκλησίας μας και μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της πρώιμης εποχής του Χριστιανισμού, υποστηρικτής της Διδασκαλίας του Ιησού σε όλα τα Έθνη και για τον λόγο αυτό, έλαβε το όνομα «Απόστολος των εθνών».
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Δελφών κ. ΤΑΓΚΑΛΗΣ Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος Ιτέας κ. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ιτέας κ. ΛΥΤΡΑΣ Ιωάννης, ο Αναπλ. Αστυνομικός Διευθυντής Φωκίδας κ. ΧΟΛΕΒΑΣ Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ. Φωκίδας κ. ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος και πλήθος συναδέλφων και φίλων της Ένωσής μας. Μετά το πέρας της αρτοκλασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε κατάστημα της πόλης της Ιτέας.
SERVO  PER  AMIKECO
(Υπηρετώ διά της φιλίας)
Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος



Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ
Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου