Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

"ΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΝ" ΤΑ ΚΗΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΗΡΩΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

"Στο κλείσιμο του τριμήνου"
    "Επί ποδός" σήμερα από ενωρίς το πρωΐ το τεχνικό συνεργείο και καθαριότητος της Δ.Ε. Ιτέας, ασχολούμενο με την επίστρωση του χλοοτάπητα στα κηπάρια της λεωφόρου Ηρώων.  Αφίχθησαν (επιτέλους!) οι συσκευασμένοι διάδρομοι-χλοοτάπητες και μετά από την εχθεσινή περάτωση της εγκαταστάσεως του υπογείου συστήματος ποτίσματος, τα μέλη του συνεργείου άρχισαν την τοποθέτηση και συναρμολόγηση του πρασίνου, επάνω στην χωμάτινη και "αλφαδιασμένη" επιφάνεια των κηπαρίων.  Μαζί τους από το πρωΐ και ο τεχνικός για την σύνδεση και δοκιμή των αυτοματισμών του ποτίσματος και πλέον η Ηρώων, άρχισε να "πρασινίζει"!...


  Παρά την επικρατούσα σήμερα στην πόλη μας υψηλή θερμοκρασία, τα μέλη του συνεργείου, δεν "έλεγαν" να σταματήσουν την προσπάθειά τους.  Υπό την ...απειλή βεβαίως και του προϊσταμένου τους, ότι εάν δεν τελειώσουν γρήγορα, θα επισκεφθούν την θάλασσα για "μπάνιο", το βράδυ!...

  Μετά από το "πρασίνισμα", αναμένονται οι τριανταφυλλιές και οι πλακοστρώσεις. Και με τον εξωραϊσμό των πλαϊνών ρείθρων, τα κηπάρια και η Ηρώων, θα αλλάξουν όψη, θα ομορφύνουν. 
Καλά θα είναι.  Αρκεί να μην έρχονται και αυτές (οι τριανταφυλλιές), με "ώτο-στόπ"...
Αναμένουμε. 

Και η ακάματη ομάδα της Δ.Ε. Ιτέας :
Καστανόπουλος Παναγιώτης, προϊστάμενος (στην μέση), Ιάσωνας Σουλάντζος, Δημήτριος Φλώρος, Λουκάς Ποντίκας και Νίκος Τζίβας.

4 σχόλια:

  1. ΝΑΙ , ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΗΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ !
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ! ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΦΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΚΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ , ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΘΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βάλουν μπλε τριαντάφυλλιες. Στη μέση, όχι στην άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΠΛΕΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή