Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ


Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλογου Φωκίδας. Χαιρετισμό απηύθηνε εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας ο Τρύφωνας Κούτρας. Ύστερα από την εισήγηση της προσωρινής διοίκησης, ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα που βαραίνουν τον αγροτικό κόσμο και έπειτα εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου.
Το βήμα που έκαναν οι αγρότες της Φωκίδας είναι ένα λιθαράκι στο πανελλαδικό αγροτικό κίνημα. Συντονίζουμε και εμείς τη δράση μας με δεκάδες συλλόγους και ομοσπονδίες της χώρας μας, συντονιζόμαστε με την Πανελλακική Επιτροπή των μπλόκων που απέδειξε ότι με αγώνα μόνο μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε αυτά που μας ανήκουν.
Η βασική δουλειά που έχει μπροστά του το νέο Δ.Σ. αλλά και όλα τα μέλη του είναι να μαζικοποίησουμε το Σύλλογο, να μην αφήσουμε κανένα συνάδελφο μόνο του.

Γι' αυτό καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους να οργανώσουν τη δράση τους μέσα από το Σύλλογο και να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου