Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ : ΕΠΙΛΟΓΟΣ 2ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ "ΚΩΝ/ΝΟΣ ΞΑΝΘΑΚΟΣ" - Αποτελέσματα, Φωτογραφίες, Ευχαριστίες.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης «Κων/νος Ξανθάκος» από Παρασκευή 17/11 έως Κυριακή 19/11 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας, εις μνήμην του αδικοχαμένου αθλητή υδατοσφαίρισης.
Στο τουρνουά, που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας, συμμετείχαν οι ανδρικές ομάδες της Ολυμπιάδας Πετρούπολης, του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, των εφήβων του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, καθώς και η ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας. Παράλληλα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των ομάδων υποδομών του Αρίωνα Γλυφάδας και του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.
Πριν την έναρξη των απογευματινών αγώνων του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης, παρουσία όλων των ομάδων, η οποία πριν ξεκινήσει, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της φονικής πλημμύρας που έπληξε τη Δυτική Αττική. Μετά την παρουσίαση των ομάδων και την εκτενή αναφορά στους προπονητές, κο Αντωνίου της Πετρούπολης, κο Πρίμπα του Πανιωνίου και κο Πλατανίτη του Ολυμπιακού, η διοίκηση του ΝΟΙ βράβευσε την Ολυμπιονίκη κα Γεωργία Ελληνάκη. Την βράβευση έκανε ο ομοσπονδιακός κος Αναστάσιος Παπαναστασίου.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13-4
ΝΟΙ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 9-6
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΝΟΧ 9-16
ΝΟΙ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8-10
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-13
ΝΟΙ – ΝΟΧ 5-11
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 11-11
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ 14-11
ΝΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11-15
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ 2-7

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
1η θέση ΕΦΗΒΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
2η θέση ΝΟΧ
3η θέση ΕΦΗΒΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ


1ος σκόρερ του τουρνουά - Χαλυβόπουλος Αριστείδης του Ολυμπιακού.

**************************************
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Οι αθλητές, οι προπονητές και το ΔΣ του ΝΟΙ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας για τη συνδιοργάνωση του 2ου τουρνουά υδατοσφαίρισης «Κων/νος Ξανθάκος», καθώς και το Δήμο Δελφών για την άψογη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας.


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα υδατοσφαίρισης υποδομών του Αρίωνα Γλυφάδας, τις ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών της Ολυμπιάδας Πετρούπολης, του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, εφήβων του Πανιωνίου και εφήβων του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή και την παρουσία τους στο τουρνουά μας.
Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας:
flame pizzarestaurant, Βασιλείου Δ. Βασίλειος ΙΚΕ, anolive s.a., ξενοδοχείο trokadero, ξενοδοχείο lefas, διδακτήριο Πυρήνας, pavlostathis cranes, sadas creations, Κέντρο Ακοής Φωκίδας, fokis travel, λογιστικό γραφείο Καραχάλιου Ευθύμιου, Γεωπονική Φροντίδα, Πρακτορείο Σταφιδάς Παναγιώτης, τους χορηγούς επικοινωνίας:
Η ώρα της Φωκίδας, pisina net, Γαλαξίας fm, καθώς και τους εθελοντές, που βοήθησαν στην όλη διοργάνωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου…το «Κων/νος Ξανθάκος» έγινε θεσμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου