Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ''Γ. ΧΑΤΖΗΣ'' ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ


Στην Αγγελική Καραηλιά το φετινό βραβείο "Γεώργιος Χατζής"
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών συνεδρίασε στις 15 Φεβρουαρίου 2016 προκειμένου να επιλέξει τον πρωτοετή φοιτητή, με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία, που θα λάβει φέτος το βραβείο προόδου «Γεώργιος Χατζής».
Το Δ.Σ., αφού εξέτασε τα κατατεθέντα δικαιολογητικά, ομόφωνα αποφάσισε όπως το φετινό βραβείο «Γεώργιος Χατζής» απονεμηθεί στην Αγγελική Ευστ. Καραηλιά, η οποία είχε τον μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης, από τους συμμετέχοντες στη διαδικασία επιλογής, ήτοι 17,14. Η Αγγελική πέτυχε στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κόρη του Ευσταθίου Κων. Καραηλιά. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άμφισσας. Η Αγγελική, ένα παιδί που έμενε μόνιμα στην Αγία Ευθυμία, απέδειξε ότι αν υπάρχει θέληση τότε ακόμη κι από ένα Δημοτικό Σχολείο με τις δυσκολίες ενός μονοθέσιου, όπως ήταν αυτό της Αγίας Ευθυμίας το οποίο τελείωσε, μπορείς να πετύχεις. Της αξίζει ο θαυμασμός μας και τα θερμά μας συγχαρητήρια για αυτή την επιτυχία της. Της ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες στη ζωή της.
Θυμίζουμε ότι το βραβείο «Γεώργιος Χατζής» έχει θεσπιστεί από το Νίκο και τη Σωσώ Κυριακού στη μνήμη του αειμνήστου Μαθηματικού, Γυμνασιάρχη και τ. Προέδρου του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών Γεωργίου Χατζή και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 800€. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του είναι ο επιλεγείς φοιτητής να είναι παρών κατά τη διάρκεια της απονομής του η οποία γίνεται κάθε χρόνο το Δεκαπενταύγουστο, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Ευθυμίας και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου