Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

''...ΗΜΕΙΣ ΑΔΩΜΕΝ'' !

Schengen ή φεύγεν;...

Δεδομένα : 
-  Οι παρατεταγμένες Ρωσικές συστοιχίες πυραύλων S-400 κατά μήκος των Συρο-Τουρκικών συνόρων, έχουν φέρει σε σημείο τρέλας τους Τούρκους.  Καθ' όσον, όλα τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη, τα οποία θα ήταν δυνατόν να επιχειρήσουν από την ανατολική Τουρκία, είναι ''κλειδωμένα'' ήδη από τους πυραύλους, ενώ ακόμη βρίσκονται στο έδαφος.
-  Σύμμαχοι για την Τουρκία ανατολικά, νότια και βόρεια, δεν υπάρχουν.
-  Η διέξοδός τους είναι μόνον προς το Αιγαίο και ο εκνευρισμός τους, τους ωθεί στο να δημιουργήσουν πολεμικό κλίμα-εκτόνωση με την Ελλάδα.
-  Τα 2,5 εκ. προσφύγων, είναι το μόνο τους όπλο πιέσεως προς την Ε.Ε. και φροντίζουν να το χρησιμοποιήσουν, επιπόλαια όμως, ελπίζοντας σε υποστήριξη Ευρωπαϊκή, μιας και την Αμερικανική, ήδη την έχουν απωλέσει.
-  Οι γύρω και μέσα από την Τουρκία Κούρδοι, περιμένουν από ώρα σε ώρα, την ''επομένη ημέρα'', γεγονός το οποίο κάνει την Τουρκία να ανατριχιάζει.
-  Ο πόλεμος μαίνεται στην περιοχή και προφανώς είναι τα προεόρτια μιας γενικής συρράξεως, στην οποία θέλοντας και μη εμπλέκονται ή θα εμπλακούν στρατοί από τον Τίγρη ποταμό έως το Αιγαίο και από τον Εύξεινο πόντο, έως και την ανατολική Μεσόγειο.

  Σε περίπτωση γενικεύσεως των εχθροπραξιών, λογικά αναμένεται να δημιουργηθεί ένα τεράστιο κύμα προσφύγων και αμάχων, μέσα από την Τουρκία, οι οποίοι δεν έχουν άλλη διέξοδο παρά το Αιγαίο.  Γιατί το πληθυσμιακό μωσαϊκό της Τουρκίας, δεν ενστερνίζεται στο σύνολό του, τις αντιλήψεις του σύγχρονου Σουλτάνου.  Και εάν υπάρξει σύρραξη και εντός τουρκικού εδάφους, τουλάχιστον το 20% του πληθυσμού θα θελήσει να φύγει από εκεί.  Δηλαδή, περί τα 15 εκ. ανθρώπων θα αναζητήσουν κάπου αλλού καταφύγιο.

  Κι εμείς, βλέπουμε τον τυφώνα στον ανατολικό ορίζοντά μας να έρχεται, ακούμε τις βροντές και τα τύμπανα του πολέμου να ηχούν και παρ' όλα ταύτα παρακολουθούμε απαθείς την κοσμογονία, βαυκαλιζόμενοι με το ΕΣΡ, τον Σφακιανάκη και τα καρναβάλια.  Κι ενώ η Ελλάδα έχει ακινητοποιηθεί, έχει κατατεμαχισθεί, αιμορραγεί και σφαδάζει, το μόνο μέλημα της αριστερής Κυβερνήσεώς μας, είναι η εκλιπαρούσα επαιτεία.  Είτε μέσω επιβολής φόρων, είτε μέσω ψιχίων από τους δανειστές και εταίρους μας. Χωρίς ίχνος αξιοπρεπείας, χωρίς εθνική υπερηφάνεια, χωρίς σχέδιο, πρόγραμμα και στελέχη, μας έτυχε στην χειρότερη μεταπολεμικά στιγμή μας, να έχουμε Κυβέρνηση αποτελούμενη από καρικατούρες και ήσσονες πολιτικούς.
Και αλίμονό μας, εάν η χώρα μας, με γηγενή πληθυσμό 10 εκ. ανθρώπων και άλλο 1,5 αλλοδαπών και μεταναστών, με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες, να πρέπει να δεχθεί άλλα 3-4 εκ. προσφύγων!...
Τότε σίγουρα η συνθήκη Schengen, δεν θα ισχύει για την Αυστρία, την Σουηδία, την Δανία, για την...την...την...  Θα ανασταλεί.  Ευρωπαϊκό ιδεώδες!...

Να προφυλαχθούμε;  Να ετοιμασθούμε; Ή να οργανώσουμε μια μεγαλειώδη συναυλία συμπαραστάσεως σε ...εμάς;
Je suis Grec!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου