Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΚΙΡΡΑ : ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ.


''Οι Φίλοι της Κίρρας'',
δημιουργούν παράδοση.

   Βραχύβιος ο Σύλλογος, παραγωγικός και απέχων από φώτα, μικρόφωνα και ''παρελάσεις''.  Στοχευμένες ενέργειες, ακάματος συμμετοχή των μελών του, χαμηλοί τόνοι και πλούσιο πολιτιστικό παραγόμενο έργο.

  ''Οι Φίλοι της Κίρρας''.  Ένας αγαπητός Σύλλογος της περιοχής μας, με επαφές, γνωστούς και αποδοχή, από το σύνολο των Κοινοτήτων του Νομού μας.  Κι όχι μόνον.   Νέοι άνθρωποι, με τρόπους και μεθόδους ικανούς να δείξουν σε εαυτούς και αλλήλους, ότι η Κίρρα είναι άξια για την αγάπη τους.  Ότι το χωριό τους, πέραν από την απύθμενη ιστορία του, διαθέτει και άποψη για το σύγχρονο πολιτιστικό γίγνεσθαι.  Και μάλιστα, εκλεπτυσμένη.

   Για 3ον συνεχόμενο έτος, αυτοί οι ''Φίλοι'', διοργανώνουν το Φεστιβάλ Πολιτισμού, όπως το αποκαλούν, στην πλατεία της Κίρρας το Σάββατο και την Κυριακή 8 & 9 Αυγούστου 2015.  Είναι ένα ''Ταξείδι με τους Καλλιτέχνες και τον Πολιτισμό της Φωκικής Γης'' όπως το ονομάζουν οι ίδιοι.
Καταθέτουν δε εκεί και την δική τους ιδεολογία : ''Η θάλασσά μας, το λιμάνι μας, το μέλλον μας''.   Τα είπαν όλα με τρεις λέξεις!...

Κι έτσι η απόπειρα της προ 3ετίας πρώτης εκδηλώσεως, τείνει να γίνει παράδοση.

Όλοι στην Κίρρα λοιπόν, για να γίνουμε ''Φίλοι'' με την ιστορία, την δημιουργία και τον πολιτισμό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου