Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΟΣ : ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ...


Στα δύσκολα...

Προς τον
Λαμπρόν Επιστήμονα,
Σεμνόν Άνθρωπο και
Αδέξιον Βουλευτή.

Δεν χρειάζεται κύριε Βουλευτά να ''παρακολουθείσαι'' ανελλιπώς από φωτογράφο, προκειμένου να ''αποθανατίζονται'' οι δημόσιες εμφανίσεις σου.
Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται εκτεταμένα οι όποιες δραστηριότητές σου στις διάφορες διαδικτυακές ομάδες, επιζητώντας τα ''like'' ή τα σχόλια από ''φίλους'' και γνωστούς σου.
Δεν χρειάζεται να φοράς γραβάτα όταν συναναστρέφεσαι με τους πατριώτες σου, όπως μας αποκαλείς.  Αρκεί ένα σακάκι ή ένα υποκάμισο.  Ακόμη και μια αξεχείλωτη μπλούζα.

Δεν χρειάζεται να είσαι άνετος και άψογος εμπρός από το μικρόφωνο.  Δεν χρειάζεται καν το να είσαι τυπικός και ''καλουπωμένος''.

  Χρειάζεται μόνον, να είσαι απλός, ανθρώπινος, δραστήριος και χρήσιμος για τον ταλαιπωρημένο ετούτον Νομό.  Χρειάζεται να αποδείξεις με τα έργα σου ότι έχεις αντίληψη της σοβαρότητος των προβλημάτων της Φωκίδος.  Και ότι έχεις τρόπους για να βοηθήσεις να έβγουμε από αυτήν την καταλασπωμένη ατραπό της οπισθοδρόμησης.
Εξ άλλου, αυτό ευαγγελίσθηκες και για αυτό εψηφίσθηκες.

Είναι ενωρίς.  Έχεις και τον χρόνο και την γνώση με το μέρος σου. Μην τα αγνοήσεις.  
Και αυτά και εμάς.
 
Και το πρώτο σου εμπόδιο, είναι η αποκατάσταση της παροχής των υπηρεσιών υγείας, σε ολόκληρον τον Νομό. Και για αυτό θα κριθείς, όπως και εσύ ο ίδιος προεκλογικά είχες δηλώσει.
Το δε Παμφωκικό Συλλαλητήριο στην Άμφισσα, ας είναι η αφετηρία σου.  Για το καλό όλων μας.


3 σχόλια:

  1. http://tokoutsavaki.blogspot.ro/2015/04/sorry.html?spref=fb&m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιοτατο το σχολιο σου φιλε των 4.37 . Αν ηξερες να το γραψεις και στα Ελληνικα {γιατι σε Ελληνες απευθυνεσε} τοτε ισως καταλαβεναμε και τι θελεις να πεις . Οπως το εχεις γραμμενο ειναι χειροτερο και απο τα γραπτα του εγγονου μου που παει στο νηπιαγωγειο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή είσαι βλάκας ή παριστάνεις το βλάκα. Άν ισχύει το πρώτο, καταλαβαίνω (με αι και όχι με ε) την απάντηση σου. Άν ισχύει το δεύτερο, άνοιξε πρώτα το δεσμό, διάβασε και μετά απαντάς.

      Διαγραφή