Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

''19α ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ'' ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Συνάντηση Επικουρείων

   Γιαχρονιά, πραγματοποιείται η Πανελλήνια Συνάντηση Επικουρείων στο Λιτόχωρο, στον Όλυμπο, στις 5 Ιουλίου 2014.  Οι ''Κήποι'' των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, έχουν αναλάβει και το βάρος της οργάνωσης της εκδήλωσης, μιας και είναι οι κύριοι κορμοί των ανά την Ελλάδα (κι όχι μόνον) σημείων αναφοράς και συνάντησης των φίλων της Επικούρειας Φιλοσοφίας.
  Σήμερα το πρωΐ λοιπόν, στα πλαίσια των ''Προμηθείων'' τα οποία πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο, όσοι έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν, θα ακούσουν να αναλύεται ''Η βιωματική προσέγγιση της Επικούρειας Φιλοσοφίας'', από ανθρώπους για τους οποίους ο Επικουρισμός, εκτός από γνώση, είναι και τρόπος ζωής.
Στον Όλυμπο λοιπόν, στο Λιτόχωρο, δίπλα από το Δίον, στην ''κανίστρα'' του ελληνισμού.

*******************************************

''Για έβδομη συνεχόμενη φορά οι Φίλοι της Επικούρειας Φιλοσοφίας θα συναντηθούν στον Όλυμπο (Λιτόχωρο) το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 και ώρα 10:00π.μ., στα πλαίσια των 19ων Προμηθείων.
Σ' ένα εξαιρετικά φιλικό κι ευδαιμονικό κλίμα, κάτω από τη σκιά των ελάτων του Ολύμπου, η συνάντηση των Φίλων της Επικούρειας Φιλοσοφίας απ' όλη την Ελλάδα προσφέρει στους συμμετέχοντες και στους ακροατές γαλήνη, χαρά αλλά και φιλοσοφικές γνώσεις.
Φίλοι μας
Το θέμα και η διαδικασία με την οποία θα γίνει η 7η Πανελλήνια Συνάντηση Επικουρείων στις 5 Ιουλίου ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 πμ, στα πλαίσια των Προμηθείων στον Όλυμπο είναι η παρακάτω:
Το θέμα της Συνάντησης θα είναι: «Η βιωματική προσέγγιση της Επικούρειας Φιλοσοφίας».
Το θέμα θα εξετασθεί σε δύο ενότητες α) ατομική, β) συλλογική.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου