Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΔΗΜΟΣ  ΔΕΛΦΩΝ                             ΑΜΦΙΣΣΑ, 6.12.2023

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Δ.Τ.: 224/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάλεσμα του Δήμου Δελφών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενόψει εορτών

Χρ. Πονήρη-Σεγδίτσα: «Με στόχο τα χαμόγελα σε κάθε σπίτι»


Ο Δήμος Δελφών στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής θα πραγματοποιήσει μία ακόμα διανομή προϊόντων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και καλεί επιχειρήσεις, συλλόγους, σχολεία και πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν, με στόχο κάθε σπίτι να είναι γεμάτο χαμόγελα.

Πιο συγκεκριμένα, έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα), από τις 9:00 έως τις 13:00.

Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής είδη: Λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, καφές, γάλα, αλεύρι, κονσέρβες, φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκοτοειδη, μέλι, αλάτι κ.α. καθώς και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριστικά.

Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν, μαζί με όσα υπάρχουν ήδη, θα διανεμηθούν ακολούθως ενόψει των εορτών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δελφών.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα, σε δήλωσή της σημειώνει: «Ο Δήμος Δελφών για μία ακόμα φορά κάνει πράξη τη στήριξή του στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, έχοντας πλέον καθιερώσει αρκετές αντίστοιχες στη διάρκεια του έτους. Όμως, οι ημέρες των εορτών που θα έρθουν είναι ιδιαίτερες, γι’ αυτό καλούμαστε ως ελάχιστον δείγμα αλληλεγγύης να συνδράμουμε ώστε κάθε σπίτι να έχει αυτά που πρέπει. Είμαι σίγουρη πως και τώρα οι συμπολίτες μας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας για ενίσχυση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου