Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ


 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑ, 29.6.2023    

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

     Α.Δ.Τ.: 96/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Δελφών συγχαίρει τον κ. Λουκά Ι. Θάνο για τη λαμπρή σταδιοδρομία του

Ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων Επιστημόνων της Ιατρικής, ένας δικός μας άνθρωπος καθώς γεννήθηκε στην Πολύδροσο του Δήμου Δελφών, για μία ακόμα φορά μας κάνει υπερήφανους! Ο λόγος για τον κ. Λουκά Ι. Θάνο, ο οποίος βραβεύτηκε στο πρόσφατο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας -Αγγειοακτινολογίας-Νευροακτινολογίας που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη.

Η πλούσια επιστημονική και επαγγελματική του σταδιοδρομία, οι ακαδημαϊκοί του τίτλοι, οι βραβεύσεις και η καθολική αναγνώρισή του, αποτελούν παράσημα της έως σήμερα πορείας του, μίας πορείας που εκτός όλων αυτών, των άκρως σημαντικών επιτευγμάτων, περιλαμβάνει και κάτι ακόμα, ίσως το κορυφαίο όλων από τα χαρακτηριστικά του. Ο κ. Λουκάς Θάνος, όπως μαρτυρούν όλοι όσοι τον έχουν ζήσει από κοντά, οι συγχωριανοί του, οι συγγενείς, οι φίλοι και συνάδελφοι, είναι ένας άνθρωπος της ανιδιοτελούς προσφοράς, άνθρωπος της αλληλεγγύης, παράδειγμα προς μίμηση για όλες και όλους! 

Ο Δήμος Δελφών, ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Παρνασσού κ. Αθανάσιος Αδαμάκος και η Πρόεδρος Κοινότητας Πολυδρόσου κ. Ευθυμία Τοπάλη, ως ελάχιστο, εκφράζουν δημόσια προς τον κ. Λουκά Θάνο τα θερμά τους συγχαρητήρια για τη λαμπρή σταδιοδρομία του, καθώς και τις ευχαριστίες τους για την πλούσια και με πολλούς τρόπους προσφορά στη γενέτειρά του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου