Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΑΖΗΤΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ


 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                        ΑΜΦΙΣΣΑ, 21.9.2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δήμος Δελφών: Νέο κάλεσμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Νέο κάλεσμα προς τους δημότες Δ. Δελφών για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου απευθύνει ο Δήμος μας, λόγω των ελλείψεων σε βασικά αγαθά (λάδι, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζάχαρη, τοματοπολτό, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, μπισκότα, κονσέρβες, φρυγανιές, καθώς και χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής).

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Δελφών, αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια βασική δομή αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου.

Μέσω της δομής αυτής, ωφελούνται σήμερα περισσότερες από 270 οικογένειες, οι οποίες λόγω της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας, ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και κατ’ επέκταση των κατοίκων του Δήμου μας, καλούνται όλοι οι πολίτες, οι επιχειρήσεις, οι τοπικοί φορείς και σύλλογοι, να συνδράμουν με την προσφορά των βασικών αγαθών, όπου και υπάρχει σημαντική έλλειψη και είναι απαραίτητα ώστε να μπορέσουν αν καλυφθούν οι ανάγκες των ωφελούμενων τους επόμενους μήνες.

Αποδοχή δωρεών στα καλάθια που είναι τοποθετημένα στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος και My Market.

Μια μικροποσότητα από τον καθένα μας μπορεί να γίνει τόνοι προϊόντων για εκείνους που το έχουν ανάγκη

Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΔΕΛΦΩΝ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΕΓΔΙΤΣΑ- ΠΟΝΗΡΗ



3 σχόλια:

  1. Μπορείτε και εσείς σαν δήμος να βοηθήσετε του κατοίκους : μειώνοντας τα δημοτικά τέλη , την τιμή του νερού , τα τέλη αποχέτευσης, τα βεγγαλικά στις εκδηλώσεις κ.τ.λ. Αν θέλετε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χορηγούς για τους "Ρομά"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή