Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Ο "ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΟ "ΜΗΔΕΝ" ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΦΩΚΙΔΟΣ

H επιτυχία έχει πολλούς πατέρες ενώ η αποτυχία είναι πάντα ορφανή.

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., λόγω συνεδρίασης του Συμβουλίου Μεταθέσεων Κατωτέρων της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου αποφασίστηκε η μη προκήρυξη συμπληρωματικών μεταθέσεων για το έτος 2022, παρατηρούμε μια πανελλήνια εκκωφαντική σιγή, από όλους τους μέχρι χθες <<Κατόπιν ενεργειών μου>> με παράλληλη απόδοση ευθυνών, τι ποιο σύνηθες, προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και αόριστους πολιτικούς παράγοντες.

Κύριοι, λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Μέχρι χθες, όταν το ίδιο αρμόδιο συμβούλιο μεταθέσεων του Α.Ε.Α. αποφάσιζε την προκήρυξη θέσεων για όλη την Ελλάδα, δεν ξέραμε ποιον να πρωτοευχαριστήσουμε και σε ποιον να αποδώσουμε τα εύσημα, καθώς πολλοί πατέρες της επιτυχίας είχαν εμφανιστεί, ενώ τώρα, η αποτυχία είναι ορφανή. Σήμερα, όλοι αυτοί (συνδικαλιστές, πολιτικοί, υπηρεσιακοί παράγοντες κ.α.) που είχαν τη δύναμη να προκηρύξουν θέσεις πριν μερικούς μήνες, τι απέγιναν; Δεν υπάρχουν πλέον ανάγκες; Δε τους περνάει πια; Που πήγε η δύναμή τους; Μήπως αδιαφόρησαν;

Για να τελειώνουμε με αυτή τη διαχρονική καραμέλα της κοροϊδίας, μιας και στην επιτυχία πολλοί ήταν αυτοί που συνετέλεσαν, τους γνωρίζετε εσείς που τους ευχαριστούσατε ονομαστικά, μήπως μπορείτε να κατονομάσετε και τους υπευθύνους της αποτυχίας; Να ξέρουμε κι εμείς και οι συνάδελφοί μας σε ποιον να πιστώσουμε και την αποτυχία. Όχι άλλο σανό. Λίγη αξιοπρέπεια και λίγη μετριοφροσύνη δε βλάπτει.

Όσον αφορά τη δική μας θέση, καταδικάζουμε πλήρως την απόφαση για μηδενική ενίσχυση της επαρχίας - δεύτερη φορά από το 2019 και μετά - και δη της Φωκίδας που εκπροσωπούμε. Μετά το μηδενικό της ΔΕΘ, το χθεσινό μηδενικό ήταν αναμενόμενο.

ΑΜΦΙΣΣΑ, 21/09/2022


Χρήστος ΝΤΕΛΗΣ, Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ. Φωκίδας, Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Κωνσταντίνος ΤΟΥΦΕΚΟΥΛΑΣ, Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ. Φωκίδας, Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Αθανάσιος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ. Φωκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου