Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ...ΠΑΓΚΑΚΙ!

 Το "Λαϊκό" Τοπικό Βουλευτήριο

  Λάβαμε το παρακάτω αναδημοσιευόμενο από εμάς κείμενο-σημείωμα, με τον συντάκτη του, να μην έχει (προφανώς) επαφή με την σύγχρονη ηλεκτρονική πραγματικότητα και το διαδίκτυο.

  Δεν θα σχολιάσουμε τις απόψεις του, ούτε θα αναφερθούμε στην κομματική του, έστω και ανενεργό  ταυτότητα.  Έχει όμως ενδιαφέρον και για αυτόν τον λόγο αναδημοσιεύουμε αυτό το σημείωμα, η εκ των έσω θεώρηση (έστω και με καθυστέρηση ετών) του πολιτικού γίγνεσθαι της περιοχής μας και της πατρίδος μας, από ένα πρώην  ενεργό στέλεχος, κυβερνώντος κόμματος.  

Το ιδιόχειρο σημείωμα :




6 σχόλια:

  1. Τι να περιμένει κανείς από ένα κράτος, όπου υπάρχει νόμος περί βουλευτικής ασυλίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ..ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ.. ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ Ή ΕΠΙΑΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ !!!
    ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ..ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο...ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ..
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΧΝΟ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τον κακομοίρη τον κυρ Γιάννη. Καταλαβε ότι δεν μετρά στο κόμμα που υπηρέτησε, μη κάνοντας του μάλλον κάποιο ρουσφέτι και βγήκε στην σέντρα παραπονουμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να έχει παίξει και σε άλλο ταμπλό..Κάτι θυμάμαι με τους πολίτες στο..παρασκήνιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπάρμπα-Γιάννη, όταν διόριζε ο σχωρεμένος ο Νίκος από το παράθυρο.., δεν θυμάμαι να είχες στείλει καμιά επιστολή να καταγγείλεις, ούτε είχες δείξει τέτοιες ανησυχίες..Μήπως τότε βολευόσαστε όλοι οι παρατρεχάμενοι και δεν υπήρχε λόγος να διαμαρτυρηθείς ή κάνω κανένα λάθος και δεν τα λέω τώρα καλά ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή